15 Highlights från 2015

15 Highlights från 2015

Gott nytt år - highlights 2015

Gott nytt år kära läsare! Jag hoppas ni får en alldeles underbar nyårsafton med mycket glädje och skratt samt en magisk start på det nya året. På Instagram har jag delat med mig av mina #bestnine2015, så jag passar på att dela med mig av några av mina personliga favoritbilder från året här på bloggen istället.

Alla bilder är från vår månad i USA. Det var en månad som uppfyllde många av mina största drömmar och har gett mig fantastiska minnen för livet. Jag minns det fortfarande som igår när vi svävade över glittrande Las Vegas i en helikopter, när jag red i nästan 50 graders värme med en cowboy i Palm Springs, eller när vi njöt av de utomjordiska solnedgångarna i Grand Canyon eller när vi stod som trollbundna av Kaliforniens marina liv i Monterey Bay Aquarium.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

7 reaktioner på ”15 Highlights från 2015”

  1. Klokt av er att samla på positiva gemensamma minnen att kunna ta fram när vardagen känns tung och grå. Jag önskar dig och Simon ett gott slut på det gamla året och ett GOTT NYTT ÅR! KRAMAR !

  2. Klokt av er att samla på positiva gemensamma minnen att kunna ta fram när vardagen känns tung och grå. Jag önskar dig och Simon ett gott slut på det gamla året och ett GOTT NYTT ÅR! KRAMAR !

  3. Dear Sara, I don’t know how to thank you for these beautiful phtoos!We’re touched by your passion for photography, we’re very happy to be your friends!!!!You’re a nice, sweet and wonderful girl! We are honored to have been photographed by you!You’re the best!!! Thank you again ♥ ♥ ♥Baci xxx!Aline & Danilo!

  4. Dear Sara, I don’t know how to thank you for these beautiful phtoos!We’re touched by your passion for photography, we’re very happy to be your friends!!!!You’re a nice, sweet and wonderful girl! We are honored to have been photographed by you!You’re the best!!! Thank you again ♥ ♥ ♥Baci xxx!Aline & Danilo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet