Artikeln innehåller reklamlänkar

15 Highlights från 2015

Gott nytt år - highlights 2015

Gott nytt år kära läsare! Jag hoppas ni får en alldeles underbar nyårsafton med mycket glädje och skratt samt en magisk start på det nya året. På Instagram har jag delat med mig av mina #bestnine2015, så jag passar på att dela med mig av några av mina personliga favoritbilder från året här på bloggen istället.

Alla bilder är från vår månad i USA. Det var en månad som uppfyllde många av mina största drömmar och har gett mig fantastiska minnen för livet. Jag minns det fortfarande som igår när vi svävade över glittrande Las Vegas i en helikopter, när jag red i nästan 50 graders värme med en cowboy i Palm Springs, eller när vi njöt av de utomjordiska solnedgångarna i Grand Canyon eller när vi stod som trollbundna av Kaliforniens marina liv i Monterey Bay Aquarium.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share