Artikeln innehåller reklamlänkar

Årsresumé 2015: Januari – April

Årsresumé 2015

Dags för den riktiga summeringen! Här är första delen av min årsresumé 2015 med höjdpunkter och ögonblick från januari, februari och april.

Årsresumé 2015 – del 1 av 3

Årsresumé - Januari 2015

Januari 2015

Efter nyårsfirande i Umeå spenderade vi en lördagsmorgon i Gävle hos Simons mormor. Jag tog till mig mottot ”nytt år, nya vanor” och införskaffade ett efterlängtat gymkort tillsammans med bättre matvanor. Jag minglade med bloggkompisar och journalister på grymma Daisy Beauty Expo 2015, snackade blogbusiness och spelade in en video tillsammans med Moa och Caty.

→ Gå till januari 2015

Årsresumé - Februari 2015

Februari 2015

I februari tog min passion för hattar fart på riktigt. Andra ting som hörde månaden till var semlor, biobesök, sluttappen på programmeringsstudier och alla hjärtans dag-pepp. Månadens absoluta höjdpunkt? När jag vann 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop och fick roffa åt mig allt jag ville ha under de hysteriska sekunderna.

→ Gå till februari 2015

Årsresumé - Mars 2015

Mars 2015

Mars var en månad med träning, hälsa och avkopplande stunder i fokus – framförallt tack vare mitt roliga #powerofchange-samarbete med Boots No7. Jag gick på Finest Awards och firade St. Patrick's Day tillsammans med Moa, drack gröna smoothies, fann träningslycka på Blogger Boot Camp och gjorde klart min första målarboksillustration för Personlig Almanacka.

→ Gå till mars 2015

Årsresumé - April 2015

April 2015

I april fick jag känna mig som en prinsessa för en dag under en lyxig stylingdag med Elnett. Jag kryssade med beautybloggare och Daisy Beauty till Helsingfors, upplevde sann 20-talsanda på Swedish Beauty & Cosmetic Award blev helt fast i Marvel's tv-serie om Daredevil,

→ Gå till april 2015

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share