Artikeln innehåller reklamlänkar

13 Skönhetsfavoriter i April

Beauty favorites April 2016 - Skönhetsfavoriter i April 2016

Bästa primern jag provat, vårens läckraste läpprodukter och en concealer jag inte vill vara utan. Upptäck några av mina absoluta måsten i min vårnecessär – och två nya sköna favoriter i mitt hem.

13 Skönhetsfavoriter i April 2016

Rocker Chic Palette & bareSkin Complete Coverage Serum Concealer

1. NYX Rocker Chic Palette – Heart Of Gold

Denna palett är ett måste i min vårnecessär! Den är snygg, chic och en underbar palett för vardagssminkningar. Kombinationen av guld, persikorosa och choklad är så fin.

NYX Rocker Chic Palette – Heart Of Gold

2. bareSkin Complete Coverage Serum Concealer

Jag fullkomligt älskar denna concealer! För det första täcker den finnar, mörka ringar och pigmenteringar väldigt bra (nu lyckas jag aldrig helt dölja mina mörka ringar men med denna under ögonen ser jag mycket piggare ut!). För det andra är formulan underbar. Den lägger sig inte i fina linjer och går att använda även om man har lite torra partier. För det tredje sitter concealern grymt bra under dagen (även när man rusar mellan möten) och känns inte ens på huden. Ett hett tips till dig som vill ha en lättviktig multitasking-concealer alltså!

Bareskin Complete Coverage Serum Concealer

Flawless Start Instant Perfecting Primer & Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

3. Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primer

MY LORD! Det här är nog bästa primern jag provat i hela mitt liv. Den jämnar ut huden så himla bra och suddar direkt bort porer och fina linjer. Det jag framförallt älskar med denna är också att den aldrig smular. Den smälter in i huden, gör den mer flawless, återfuktar och ger lyster.

Flawless Start Instant Perfecting Primer

4. Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Elizabeth Arden levererar. Även denna mascara har seglat upp på min topplista. Varför? Jo, detta är en mascara som smidigt kommer åt och definierar och separerar varje frans, ger omedelbar volym och längd. Den varken smular, klumpar eller kladdar och ger ett resultat som håller hela dagen. Till och med mina korta och raka fransar hålls böjda med denna mascara.

Grand Entrance Mascara

Kokosljus & Konjac Sponge

5. Konjac Sponge Premium Heart Puff

Söt hjärtformad rengöringssvamp berikad med fransk rosa lera. Den gör rengöringsrutinen roligare, har en mjukgörande effekt på huden och hjälper till att förbättra cirkulationen.

Konjac Sponge Premium Heart Puff 

6. Klinta Kokosljus

Ett kokosdoftande ljus i en kokosnöt. ÅÅh jag vill aldrig att det här ljuset ska ta slut! Det är fantastiskt fint att ha hemma som en inredningsdetalj och doftar lovely. Ofta är kokosnötsskal en biprodukt som slängs, men Klinta har tagit vara på det och fyllt kokosnötshalvor med RSPO-certifierad palmolja med doft av kokos och vanilj. Brinntiden är mellan 40 och 60 timmar, beroende på tjockleken på kokosnöten.

Klinta Kokosljus

The Body Shop Bristish Rose Body Butter

7. The Body Shop British Rose Body Butter

Tänk dig att du doftar på en bukett med rosor. Precis så doftar denna body butter! Den är så himla härlig att smörja in sig med, tar fram hudens naturliga lyster och återfuktar sådär gött som The Body Shops body butters brukar göra.

British Rose Body Butter

Skönhetsfavoriter i Aprill 2016

8. OPI Got Myself into a Jam-balaya

Nu har jag visserligen bara visat mina aprilnaglar i jeans och grått. Men detta persikorosa nagellack är en av mina absoluta vårfavoriter.

Got Myself into a Jam-balaya

9. Lancome Juicy Shaker

Jag kan på riktigt inte få nog av denna lyxiga läppnyhet. Läppolja och glans i en chic och innovativ must have-förpackning.

Lancome Juicy Shaker 

10. Hugo Boss Women Extreme EdP

Just nu är detta en av dofterna jag använder mest från min doftgarderob. Hugo Boss Women Extreme tycker jag passar så himla bra till allt från jobbmöten till dagar och kvällar när man vill ha en feminin, fräsch och sofistikerad doft. Denna har 15 procent högre koncentration av ikoniska fräscha ingredienser än andra Boss-parfymer. Doften öppnar boysenbär, rött himalyanskt gräs  och övergår i intensiva blommiga noter från jasmin och svart te, för att till sist landa i en bas av osmanthus.

Hugo Boss Women Extreme EdP

Skönhetsfavoriter i Aprill 2016

11. Klinta Hallon & Kvitten Doftpinnar

Miljövänliga och handgjorda doftpinnar med doft av hallon och kvitten. De sprider inte bara en somrig och frisk doft som får en på bättre humör utan är även så chict att ha framme på skrivbordet.

Klinta Hallon & Kvitten Doftpinnar

12. NYX Lip Lingerie

En annan produkt jag verkligen inte kan få nog av. Detta är det perfekta läppstiftet för att fixa vårens mörka statement-läppar.

NYX Lip Lingerie Embellissement

13. Max Factor Lipfinity

När jag inte målar läpparna mörka eller använder Lancomes Juicy Shaker målar jag gärna läpparna med detta väldigt mjukgörande läppstift som består av över 60% med hudvårdande ingredienser. Läppstiftet har en krämig finish och sitter länge.

Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick

 

Så det var några av mina absoluta favoriter i april. Vilka är dina? 🙂 Dela gärna med dig i en kommentar!

disclaimer_adaras-1

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share