Artikeln innehåller reklamlänkar

Grå & glittrande nageldesign inför #SBCA2016

Grå & glittrande nageldesign med "more is more" - Grey Nail Design with Rhinestones

På torsdag är det dags för skönhetsvärldens egen Oscarsgala. Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Det kommer bli en kväll där glittret hägrar och more is more. Så vad passar inte bättre än att gå loss, våga experimentera och fixa en matchande gnistrande nageldesign i veckan?

Jag har mixat en egen grå färg med ett svart och vitt gellack och sedan prytt naglarna med massor av nagelstenar, glitter och även lite silvrigt folie. Att ha just en grå färg som bas tycker jag gör nageldesignen mer sofistikerad, även om det är både stenar, glitter och folie till.

disclaimer-2-1

 

Så fixar du en grå och glittrande nageldesign

  1. Lacka naglarna med två lager av ett grått nagellack (eller mixa ett svart och vitt lack för att få din önskade gråa nyans)
  2. Pryd en nagel i taget genom att lacka ett väldigt tunt lager topplack på nageln. Sätt fast nagelstenar, tryck fast folie eller strössla på glitter innan topplacket hinner torka. Alternativt kan du applicera ett glittrande topplack som t.ex. Essie Luxeffects Set in Stone eller Color Riche Le Vernis Discoball.
  3. Försegla med ett lager topplack.

Tips: Om du gör en helt stenprydd nagel där stenar sticker ut – fila försiktigt bort kanterna med en lite grövre nagelfil.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share