Artikeln innehåller reklamlänkar

WRAP-UP: #Powerofchange med Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum

#Powerofchange med Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum

Nu har hela 30 dagar gått sedan jag inledde mitt samarbete med det brittiska märket Boots No7 och började utmana mig själv i kampanjen #Powerofchange. Jag tänkte därför passa på att sammanfatta hur det har gått med kampanjen samt berätta vad jag tycker om serumet No7 Protect & Perfect Advanced Serum som jag använt dagligen 🙂

#Powerofchange med Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum
Från positiva förändringar och träningspepp till somriga smoothies och isländsk avkoppling. Här är några bilder från min #Powerofchange-månad med Boots No7.

#Powerofchange

I #Powerofchange-kampanjen har jag utmanats till att göra positiva livsstilsförändringar. Mina utmaningar har varit att börja varje morgon med tre minuters träning (situps, utfall och armhävningar), dricka minst åtta glas vatten om dagen samt koppla av mentalt varje kväll. Mina dagliga miniträningspass har gått överraskande smidigt. Även om jag ofta är extremt morgontrött, vad är drygt tre minuters ansträngning? Efter 100 situps, 30 armhävningar och 20-30 utfall är jag alltid mycket piggare. Mina svåraste utmaningar har varit att koppla av mentalt varje kväll samt att dricka tillräckligt mycket vatten. Jag har flera gånger valt vatten istället för läsk, men ändå … Gosh, vad svårt jag har för att komma ihåg att dricka mycket vatten om jag inte påminner mig själv om det.

Som avkoppling innan jag går och lägger mig har jag försökt undvika teknikprylar. Ingen dator och ingen mobil alltså. Jag har istället kopplat av med en ansiktsmask och en kopp te, gått en promenad, tagit ett fotbad, ritat eller gjort några yogaövningar.

Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum

Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum

Det har varit ett nöje att använda Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum varje morgon och kväll under min dag- och nattkräm! No7 Protect & Perfect Advanced Serum är det nya och uppgraderade succéserumet från Storbritannien som innehåller skyddande C-vitamin, ginko och indiskt krusbär som bibehåller hudens spänst och elasticitet. Serumet ska mjukgöra, ge lyster, släta ut och minska synligheten av fina linjer och rynkor. Jag kan inte säga så mycket om det sistnämnda, men jag har märkt skillnad på andra områden. Redan efter två veckor märkte jag att min vintertrötta hy fått ett helt annat glow och lyster (säkerligen tack vare kombinationen av mina #Powerofchange-utmaningar också). Men inte bara det. Serumet är underbart att använda! Jag är tokkär i den silkeslena formulan som sjunker blixtsnabbt in i huden och lämnar en skön känsla efter sig. Efter en månads användning ser min hy friskare ut och  känns både mjukare och smidigare då jag inte har lika mycket problem med yttorrhet längre. Jag stormtrivs med serumet! Den är lätt värd de 285 kronor som den kostar.

Kort och gott

Positiva livsstilsförändringar tillsammans med ljusare dagar och användandet av Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum har varit helt fantastiskt för mig. För att svara på min kickoff-fråga så har jag kunnat välkomna april med en förändring både utifrån och inifrån. Jag har fått en mer strålande hy och känner mig piggare och gladare varje dag. Slutligen vill jag bara passa på att tacka Boots No7 för detta fantastiskt roliga samarbete!

Jag ser fram emot att fortsätta på detta hälsosamma tema, ta hand om mig själv och utmana mig själv på fler områden 🙂


++ De tre vinnarna i tävlingen är @jzsimmergren, @johannakenas och Annster. Grattis! Jag kontaktar er för adressuppgifter!


 

Inlägget är i samarbete med Boots No7.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share