Artikeln innehåller reklamlänkar

NOA Relaxation – Svensk antistressdryck

NOA Relaxation – Svensk antistressdryck

NOA Relaxation Blåbär & Björksav

Snacka om en skön kontrast till alla uppiggande sportdrycker! Noa Relaxation är en naturlig örtdryck som, istället för koffein, är fullproppad med antioxidantrikt grönt te som bidrar till ökat fokus samt citronmeliss som har en lugnande effekt. Jag läste på baksidan av min flaska att en flaska Noa Relaxation innehåller lika mycket L-theanin som i hela 15 koppar grönt te (!). Något som jag gillar speciellt mycket med drycken är att den är skapad med inspiration av den svenska naturen.

Hur gott låter det till exempel inte med Blåbär & Björksav eller Fläder & Rabarber? Jag har provat den förstnämnda och den var supergod. Smakar lite som blåbärssaft men inte lika sött. Det är en perfekt dryck när energidippen kommer smygandes på eftermiddagen och man känner sig stressad eller okoncentrerad. ♥

NOA Relaxation Blåbär & Björksav

Noa Relaxation Blåbär & Björksav

NOA Relaxation Blåbär & Björksav

Drycken är inte helt lätt att få tag på än, men du kan hitta närmaste återförsäljare här (rek. pris är 35 kr).

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

7 reaktioner på ”NOA Relaxation – Svensk antistressdryck”

  1. En sån flaska borde jag köpa till min mamma. Själv så kö jag hellre något med koffein då jag redan har tillfälligt svårt att hålla mig vaken (går utredning för narcplypsy)

  2. Hej! Vilket fint inlägg du skrev om NOA. Kul att du också har förstått grejen, att stress är så ute och att relaxation is the new black. Otroligt vackra bilder, är det ok om vi kanske repostar dem om vi nämner att du tagit dem?

    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet