This post is available in
Illustrator

Mitt lördagsnöje? Fortsätta på min illustration till Personlig almanackas målarbok, dricka grönt te och lyssna på ljudbok. L O V E L Y! Efter en fullsmockad vecka är detta precis vad jag längtat efter. Vad gör ni ikväll? 🙂

8 KOMMENTARER

  1. Jätte fint!
    Fy, vilken datornerd jag är! Ser jag ett datorskrivbord, blir jag hemsk nyfiken om vilken sorts operativsystem man har och vilka program ikoner syns osv haha. 🙂

    • Tack!! Haha som jag! För att stilla din nyfikenhet så har jag Windows 8 🙂 Några av ikonerna som syns är mina mest använda – Firefox, Photoshop, Illustrator och Anteckningar (och även kalkylatorn) 😀

  2. Jätte fint!
    Fy, vilken datornerd jag är! Ser jag ett datorskrivbord, blir jag hemsk nyfiken om vilken sorts operativsystem man har och vilka program ikoner syns osv haha. 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.