Artikeln innehåller reklamlänkar

Work in progress: Illustration till målarbok

Work in progress: Illustration till målarbok

Illustrator

Mitt lördagsnöje? Fortsätta på min illustration till Personlig almanackas målarbok, dricka grönt te och lyssna på ljudbok. L O V E L Y! Efter en fullsmockad vecka är detta precis vad jag längtat efter. Vad gör ni ikväll? 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

8 reaktioner på ”Work in progress: Illustration till målarbok”

  1. Jätte fint!
    Fy, vilken datornerd jag är! Ser jag ett datorskrivbord, blir jag hemsk nyfiken om vilken sorts operativsystem man har och vilka program ikoner syns osv haha. 🙂

    1. Tack!! Haha som jag! För att stilla din nyfikenhet så har jag Windows 8 🙂 Några av ikonerna som syns är mina mest använda – Firefox, Photoshop, Illustrator och Anteckningar (och även kalkylatorn) 😀

  2. Jätte fint!
    Fy, vilken datornerd jag är! Ser jag ett datorskrivbord, blir jag hemsk nyfiken om vilken sorts operativsystem man har och vilka program ikoner syns osv haha. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet