Artikeln innehåller reklamlänkar

Illustration till målarbok: Rise like a Phoenix

Rise like a Phoenix - Min första målarboksillustrationEtt fantastiskt fantasidjur! Jag har nog alltid fascinerats av fenixfåglar (läs: sedan boken Harry Potter och Hemligheternas kammare kom ut och Dumbledores Fawkes vann mitt hjärta). Jag älskar hur Fenix alltid reser sig ur askan och återuppstår. Det är en mystisk, spännande och vacker fågel liksom symbol för en ny början, förändring och odödlighet.

Just på grund av min fascination av den magiska fågeln var Fenix ett självklart motiv till mitt fantasytema till Personlig almanackas målarbok. Här ovan ser ni resultatet efter gårdagens tecknande i Illustrator och min egen tolkning av ”Rise like a Phoenix”. Vad tycks?

Jag har fortfarande inte bestämt motiven till mina andra målarboksillustrationer. Så fortsätt tipsa mig om vad ni vill att jag ska rita! Vilka magiska väsen fascinerar dig? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share