Illustration till målarbok: Rise like a Phoenix

Illustration till målarbok: Rise like a Phoenix

Rise like a Phoenix - Min första målarboksillustrationEtt fantastiskt fantasidjur! Jag har nog alltid fascinerats av fenixfåglar (läs: sedan boken Harry Potter och Hemligheternas kammare kom ut och Dumbledores Fawkes vann mitt hjärta). Jag älskar hur Fenix alltid reser sig ur askan och återuppstår. Det är en mystisk, spännande och vacker fågel liksom symbol för en ny början, förändring och odödlighet.

Just på grund av min fascination av den magiska fågeln var Fenix ett självklart motiv till mitt fantasytema till Personlig almanackas målarbok. Här ovan ser ni resultatet efter gårdagens tecknande i Illustrator och min egen tolkning av “Rise like a Phoenix“. Vad tycks?

Jag har fortfarande inte bestämt motiven till mina andra målarboksillustrationer. Så fortsätt tipsa mig om vad ni vill att jag ska rita! Vilka magiska väsen fascinerar dig? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

17 reaktioner på ”Illustration till målarbok: Rise like a Phoenix”

  1. Enhörningar! Dessa vackra, skygga, svårflirtade varelser! De finns ju i en mängd litteratur, men också i Harry Potter!!

  2. Min första tanke var enhörning .Vitterkor har jag hört talas om och hur en smörekorreharesjöfågel ser ut är jag nyfiken på. ( I vår dialekt säger vi smörikorrharasjöfögel ) Många …

  3. Min första tanke var enhörning .Vitterkor har jag hört talas om och hur en smörekorreharesjöfågel ser ut är jag nyfiken på. ( I vår dialekt säger vi smörikorrharasjöfögel ) Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet