WIP: Illustration till målarbok

WIP: Illustration till målarbok

Phoenix drawing
Work in progress: Illustration av fenixfågel till Personlig Almanacka

Så kul att rita igen! Och denna gång är det för något extra roligt. Jag ska nämligen göra 4-5 illustrationer till Personlig almanackas målarbok. Jag har fått rätt fria tyglar men bestämde mig snabbt för att köra på ett fantasytema. Fantasymotiv tycker jag själv skulle vara hur kul som helst att färglägga. Det finns liksom inga rätt eller fel. Första bilden har jag redan börjat skissa på. Motivet blir en mystisk fågel som alltid lyckas fascinera mig. Fenix. Ska skissa klart allt ungefär som jag vill ha det, scanna in motivet i datorn och sedan fylla i allt digitalt.

Har ni några förslag på andra fantasymotiv? Vad skulle ni vilja se mig rita/färglägga själv? ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

21 reaktioner på ”WIP: Illustration till målarbok”

  1. Instämmer i de kommentarer du fått. Ett skogsrå eller huldra, en älva eller plirande troll, skimrade fantasifjäril är bilder som dyker upp i min fantasi. Jag vet att du själv gör de bästa motivvalen. Många….

  2. Instämmer i de kommentarer du fått. Ett skogsrå eller huldra, en älva eller plirande troll, skimrade fantasifjäril är bilder som dyker upp i min fantasi. Jag vet att du själv gör de bästa motivvalen. Många….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet