Artikeln innehåller reklamlänkar

DIY: Personliga manschettknappar

Personliga manschettknappar från Mycuff.se

Söker du en unik och oväntad Alla hjärtans-dag present till mannen i ditt liv? Då är personliga manschettknappar ett hett tips.

[dropcap]J[/dropcap]ag vet inte hur det är med era män, men min kille unnar sig till exempel aldrig smycken eller accessoarer själv. Han har några få favoriter som han använder ofta. Därför blev han glatt överraskad när jag tidigare i veckan gav honom en liten ask med mina egendesignade, och hans allra första, manschettknappar. Det är en liten detalj som ändå ger hans stil ett stort lyft direkt. Det passar även perfekt till såväl festliga frack-tillfällen liksom för att sätta en mer personlig prägel på en skjorta till vardags.

Du kan själv designa dina egna manschettknappar på Mycuff.se. Det är bara att välja text eller ladda upp en egen bild via hemsidan. Jag valde manschettknappar i silver och gjorde en rund bild i Photoshop med ett ”S” för ”Simon” och vårt gemensamma efternamn i en ram runt bokstaven. Resultatet blev superfint och snyggar till skjortärmen i ett nafs 🙂

DIY: Personliga manschettknappar DIY: Personliga manschettknappar

DIY: Personliga manschettknappar från MyCuff

Cufflinks Personliga manschettknappar från Mycuff.se

Vad tycks om idén? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share