Artikeln innehåller reklamlänkar

Vitaminboost: Juice med broccoli, blodapelsin & gurka

Vitaminboost: Juice med broccoli, blodapelsin & gurka

Juice med broccoli, gurka och blodapelsinJuice med broccoli och blodapelsin

Låt mig servera en vitaminboost. Denna juice med broccoli, blodapelsin och gurka är perfekt om du är lite krasslig och vill boosta immunförsvaret. Både broccoli och blodapelsin är sprängfylla med C-vitaminer, A-vitaminer och järn som motverkar förkylning och gör dig piggare.

Jag brukar dricka juice ofta i perioder och har denna vecka, tack vare #powerofchange, kommit in i en ny juiceperiod. När man har en råsaftcentrifug hemma är det dessutom så himla enkelt att bara pressa “man tager vad man haver” både till frukost eller som en energishot på eftermiddagen. Jag har framförallt fastnat för att använda superbroccoli. Det är supergott i juicer och är såklart även bland det nyttigaste man kan tänka sig i grönsaksväg. Broccoli skyddar mot cancer, är suverän för detox, immunförsvaret och mycket, mycket mer. Gör din egen broccolijuice och mixa i till exempel morötter, ingefära, spenat eller äpple. Mitt broccolirecept hittar du här nedanför. Gurkan gör smaken mildare och adderar extra juice medan blodapelsinen bidrar med lite sötma. Supergott!

Juice med broccoli, blodapelsin och gurka

Recept till ett stort/två små glas:

1 broccoli (250 g)
1 blodapelsin
1/2 gurka

Skölj alla ingredienser väl. Skär bort det grövsta på broccolin och 
skär i mindre bitar. Skala blodapelsinen och kör alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Häll upp i glas och servera direkt. ♥

Juice med broccoli och blodapelsinJuice med broccoli och blodapelsin

 

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

7 reaktioner på ”Vitaminboost: Juice med broccoli, blodapelsin & gurka”

  1. Så himla gott det lät! Förutom med broccolin då :p Haha! Försöker lära mig äta spenat, ärtor och broccoli men det går bara inte 🙁 Så synd när de innehåller så mycket bra vitaminer!

    1. Visst låter det läskigt! Men så fort man tar klivet och vågar smaka creepy gröna juicer – BOOM! En ny och nyttigare värld öppnar sig 😀 haha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet