Outfit: Svarta Lackbyxor

Outfit: Svarta Lackbyxor

Outfit - lackbyxorBy BillgrenOutfit med lackbyxorOutfit

God morgon finisar! I dag är jag uppe ovanligt tidigt för att vara lördag. Trots att det bara blev tre timmars sömn i natt kan jag inte låta bli att vara fylld med energi inför dagen. Jag och Kasia ska nämligen på efterlängtade träningseventet Blogger Boot Camp! Det kommer bli en så himla rolig lördag med både träning och spännande föreläsningar.

Bilderna ovanför tog förresten söta Moa på mig i går. Vi lunchade, strosade runt på Söder och började sedan smygfira St. Patrick's Day. Det var superroligt! När jag kom hem var jag dock inte det minst trött. Så sova? Det får jag göra i morgon 😉

Smycken, By Billgren // Väska, här  // Solglasögon, här // Skor, här // Lackbyxor, Gina Tricot // Skjorta & tröja, egna garderobsfynd

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”Outfit: Svarta Lackbyxor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet