Artikeln innehåller reklamlänkar

TÄVLING: Vinn en lyxig Glossybox till Mors Dag

Glossybox Mors Dags-box 2016

Nästa söndag, den 29 maj, är det Mors dag och ett utmärkt tillfälle att skämma bort din mamma lite extra. Som hjälp på traven tävlar jag ut en lyxig Mors Dags-box i samarbete med Glossybox!

Den limiterade Mors Dags-boxen är klädd i ett vackert blommande sommarmönster och innehåller sex noga utvalda skönhetsprodukter i fullsize-storlek till ett värde av 1 000 kronor. Överraska din mor, dig själv eller någon annan inspirerande kvinna i ditt liv!

Så tävlar du:

Vilket är ditt bästa tips för att visa vardags-uppskattning? Motivera i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook
+ Följ Adaras på Instagram

Tävlingen avslutas på söndag den 22 maj klockan 20.00. Jag och Simon väljer ut den bästa motiveringen/tipset (står det mellan flera kommentarer väljer vi dig med flest pluspoäng). Vinnaren presenteras i detta tävlingsinlägg och kontaktas via mejl.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Tack för alla bidrag och grymma tips! Det var svårt att bara välja ut en vinnare ♥ Men … Ett stort grattis säger vi till Fru P som med sitt tydliga tips inspirerar oss att säga alla positiva saker vi tänker – oavsett om det är till nära och kära eller en främling.

Glossybox Mors Dags-box 2016

I boxen finns bland annat den multifunktionella hårgoodien Sublimia Hair DD Cream från Elgon som både skyddar håret mot värme och ger näring och glans.

Glossybox Mors Dags-box 2016

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till! ♥

12 Shares
Pin
Share
Tweet
Share