Skydda din hud mot föroreningar – med ansiktsmist!

Skydda din hud mot föroreningar – med ansiktsmist!

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist

Kolla vilken spännande nyhet REN Skincare har lanserat nu i maj! En ansiktsmist mot föroreningar som omedelbart ska skydda och stärka hudens naturliga skydd mot skadliga fria radikaler.

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist heter nyheten som innehåller Biosackarid Gum-4 som bildar en osynlig barriär och fungerar som en “andra hud” för att skydda huden från miljöföroreningar. Är du storstadsbo eller utsätts för mycket avgaser eller cigarettrök är detta en perfekt liten kamrat att ha med i necessären på stan eller på storstadsresan – speciellt om du känner dig grå och glåmig.

Fria radikaler gör nämligen att hudens celler försätter sig i ett tillstånd av oxidativ stress som gör att den förlorar sin utstrålning. Denna Flash Defence Anti-Pollution Mist skyddar huden mot oxidativ stress, boostar hudens reparerande antioxidantkapacitet, stimulerar cellernas reparation och förlänger cellernas livslängd.

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist
Ren Flash Defence Anti-Pollution Mist slinker lätt ner i min handväska eller necessär.

Visst låter det som en bra produkt? Den är svår att recensera men är härlig att använda med sin fräscha och somriga doft, ger direkt en uppfriskande effekt och fungerar utmärkt att applicera på makeup – utan att klibba.

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist finns att köpa bland annat här hos Lyko (adlink) och kostar 329 kr. Är den värd priset? Om du gillar uppfriskande ansiktssprayer och samtidigt vill ha en som skyddar din hud mot åldrande effekter av föroreningar – absolut!

Psst! Tydligen lanseras denna mist endast online i limiterad upplaga.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

2 reaktioner på ”<strong>Skydda din hud mot föroreningar</strong> – med ansiktsmist!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet