Annonssamarbete med Nescafé

Artikeln innehåller reklamlänkar

Artikeln innehåller reklamlänkar

GIVEAWAY: Vinn en semesterförbrukning av kaffe

Nescafé Lyx Rund

I samarbete med NescaféKaffeälskare, se hit! I samarbete med Nescafé tävlar jag ut tre semesterförbrukningar av det nya snabbkaffet Nescafé Lyx Rund. Ta tillfället i akt att säkra sommarens kaffestunder! 

Vinn en semesterförbrukning av kaffeNescafé Lyx Rund är det senaste tillskottet i Nescafés Lyx-familj och är särskilt anpassad för nordiska kaffedrickare. Snabbkaffet är producerat av gyllenrostade och bergsodlade Arabica-bönor har en mjuk, välbalanserad och rund smak. Själv tycker jag att det är det godaste snabbkaffet ever. Jag dricker alltid kaffet svart och med detta blir det aldrig för beskt eller för starkt. Smaken är alldeles lagom! Nescafe Lyx Rund finns i butik för 46,90 kr/förpackning.

Läs mer om kaffet här.

3 av er läsare har nu chansen att vinna en semesterförbrukning med 5 paket var av Nescafé Lyx Rund. 

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook
+ Följ Adaras på Instagram

Tävlingen avslutas den 3 juli klockan 12.00. Vinnarna presenteras i detta tävlingsinlägg och kontaktas via mejl.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Ann-Charlotte Larsson, Kristina Karlsson och Isabelle Engqvist. Grattis till er!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

61 reaktioner på ”GIVEAWAY: Vinn en semesterförbrukning av kaffe”

 1. Önskar vinna till min sambo som älskar kaffe och för övrigt har slut på detta i skafferiet.
  Så varför inte ge honom en överraskning? Mannen som funnits för mig i många lägen, förtjänar en fin gest 🙂

  Följer dig på Facebook som Anna Eriksson och på Instagram som _annaeriksson 🙂

 2. Viktigast är självklart att en energikick är lätttillgänglig och lättare än detta kan det inte bli. Älskar Nescafés LYX-serie så denna vore väldigt kul att prova 🙂

 3. Underbar giveaway! Jag vill gärna vara med !!!

  På vintern och hösten vi dricker kaffe för att orka – på våren och sommaren dricker vi för att det är gott. Det är en paus i vardagen och en stund för avkoppling. Detta kaffe skulle vara jättekul att prova, särskilt för att det låter så gott.

 4. Jag vill överraska min kaffeälskande släkt med fika varje söndag i juli. Detta skulle vara pricken över i:et!

 5. Gud så kul med en tävling!

  Jag vill jättegärna vinna för jag verkligen älskar kaffe och det gör även mina föräldrar. Under somrarna dricker vi mycket kaffe under våra lediga dagar och jag vill kunna överraska mina föräldrar med gott kaffe som går att fixa fort när vi inte har ork eller lust att brygga eget! Tror alla skulle bli riktigt glada att få kaffe som vi kan smutta på hela sommaren 🙂

 6. Ann-Sofie Karlsson

  Är en ensamstående mamma som sover ca 2 timmar per dygn just nu. Så trött blir man lätt. Denna vinst vore därför helt perfekt och skulle underlätta min vardag.
  Följer och gillar sedan tidigare.

  Tack för en jätte bra blogg!

 7. Karin Eriksson

  JAG ÄLSKAR KAFFE! Det ska gå snabbt att fixa och det ska vara gott. Vilket detta är. Vore fantastiskt att vinna!
  Gillar och följer sedan tidigare.

 8. Jag gillar själv inte kaffe så mycket, men min pojke kan inte vara utan det och han skulle bli väldigt glad för denna vinst! Gillar på FB och Bloglovin! 🙂

 9. Super tävling! Är sliten och studerande tonårspappa som söker allt som ger mig energi. Med andra ord: denna vinst skulle passa mig som ett smäck.

 10. Att vinna en hel semesterförbrukning vore helt perfekt för mig! Jag har ofta kompisar över men eftersom jag är student är min mat och dryck-budget extremt liten i sommar.

 11. Ann-Charlotte Larsson

  Hej!
  Då jag har ställt undan kaffebryggaren (tills återvinningen har vägarna förbi) till förmån för en mugg som jag både pressar och dricker kaffet ur, så har jag upptäckt en stor nackdel i det förfarandet, som jag annars är väldigt nöjd med, och det är när jag får besök, så är det helt plötsligt väldigt besvärligt att bjuda på fika.
  Så jag behöver verkligen komma på ett smidigare sätt än att pressa en kopp i taget…
  Snabbkaffe av bästa sort är nog precis det jag söker, och med så många paket så räcker det även att dela med sig till den i Uppsala boende och studerande sonen som alltid dricker just Nescafe Lyx.
  Jag följer dig såväl på Facebook som Instagram (@leifdottir) sedan tidigare.
  Mvh
  Ann-Charlotte

 12. Jag gissar att du menar 3 juli och inte 3 juni? 😉

  Varför ska jag vinna då? Av två anledningar – en är att jag inte har nåt kaffe hemma alls då jag inte ens äger en kaffebryggare, den andra är att jag fyller år 3 juli, so what better? 😉

  Följer dig “överallt”… 🙂

 13. Åh!

  Har aldrig testat detta kaffe, och tycker det är så svårt att hitta riktigt gott snabbkaffe, så det vore kul att få vinna det. Dricker alltid kaffet svart numera, så det är viktigt att det smakar bra.

  Vore även skönt att slippa använda kaffebryggaren i sommar, det är så många moment i bryggningen som kan gå snett – särskilt innan man har fått i sig morgonkaffet – allt från att man missar att hälla i kaffepulvret, vattnet, eller glömmer att trycka på nån av knapparna. Då blir det inget kaffe.

  Följer dig redan på FB och IG!

 14. Kristina Karlsson

  Kaffe alltså. Kan vara nåt av det godaste om finns. Nu är jag en vansinnig kaffenörd som gärna maler mina bönor själv och dricker med andakt. Sen åker vi iväg på semestrar och där smakar plötsligt kaffet……ingenting?! Det tar lite udden av solen, stranden och barnens skratt. Så i sommar vill jag vara garanterad gott kaffe som passar oss skandinaviska kaffenördar. Precis som jag är! Fasen vad det hade varit trevligt 🙂

  Check och Check! Följer på Insta som lulefamiljen och på FB, Kristina Karlsson.

 15. Följer dig på instagram (@fitnessbyisabelles sedan innan) och gillar även din fb-sida sedan innan!

  Min motivering:
  Jag är beroende av kaffe, utan kaffe fungerar inte jag. Jobbar just nu som personlig assistent, och det kan vara svårt att fixa en kopp kaffe (det kan ta sin lilla tid, och vid utflykter kan det bli svårt att ta en kopp kaffe). Att ha med detta snabba kaffet till jobbet och även privat, är det bästa! Det går snabbt att fixa en kopp (eller 2) kaffe, så länge det finns vatten att koka upp! Det skulle ge mig mer tid till annat, som är viktigare!

  Isabelle Engqvist

 16. siddika shereef

  Detta kan vara gott
  kanske när jag spelar min bingolott
  hoppas jag vinner nåt
  och blir miljoner med nescafe.

 17. siddika shereef

  Detta kan vara gott
  kanske när jag spelar min bingolott
  hoppas jag vinner nåt
  och blir miljoner med nescafe.

 18. Jessica Hellström

  Ingen sommar utan kaffe, faktiskt ingen dag utan kaffe, vill bjuda grannarna på kaffe varje dag i sommar, sitta under eken i sköna stolar, prata massa strunt och koppla av, Nescafe lyx är ju helt perfekt, smidigt, gott och enkelt. håller tummarna. Gillar Adaras på Facebook – Jessica Hellström och på instagram jessica_hellstrom.

 19. Jag vill överraska att vinna detta härliga kaffepaket till min mamma. Det skulle passa perfekt i sommarstugan där det inte finns el. Bara att värma en kanna vatten på gasolspisen och röra ner lite av detta kaffe och vips har man fått sig en mugg med Nescafé Lyx. Det kallar jag verkligen lyx!

 20. Åh underbar tävling! Jag ska flytta hemifrån nästa vecka så detta vore en helt fantastisk vinst som skulle underlätta och sätta guldkant på min vardag nu när ekonomin inte är den bästa.

 21. Jag vill vinna den till min man som arbetar hemifrån och dricker mycket kaffe. Kan inte tänka mig en bättre present till honom (han fyller dessutom år den 13 juli).

 22. Åh, detta hade ju varit perfekt till sommarens picknick
  när man vill ha en god kopp eller två när man sitter på klipporna och blickar ut över det blå,
  de hade passat för två och en vacker solnedgång vi ser och åt fina minnen vi ler!
  Tänk att få överraska pojkvännen med det här, honom som jag håller så kär!
  I juli firar vi ett år så nu håller vi tummar och tår att vi en härlig semesterförbrukning av kaffe får! 🙂

  Följer dej sedan tidigare på Facebook som Malin Gustafsson och på Instagram som frozenvanilla_

 23. Stå kvar i köket för att brygga kaffe när solen skiner och jag snabbt vill ut på sommarens äventyr är inte kul, för när kaffet äntligen är färdigbryggt så har solen gått i moln och regnet har börjat falla, nej snabbkaffe från Nescafé är precis vad jag behöver för att inte missa allt roligt som händer i sommar.
  följer på facebook.

 24. hej

  hela familjen dricker kaffe men aldrig testat denna så vore kalas
  hoppas på tur trevlig sommar
  Titti

 25. Susanne Hansson

  Med två barn och två jobb blir livet lätt stressigt. Denna vinst skulle underlätta oerhört mycket för mig

 26. Erika Nilsson

  Varken jag eller min syster kan leva utan kaffe och detta vore en fantastisk vinst för att förgylla sommardagarna och semestern.
  Följer och gillar sedan låååååångt tillbaka!

 27. Solbritt Ilkert

  Vi älskar kaffe och hoppas vi vinner så vi kan bjuda alla gäster på extra gott kaffe i sommar.

 28. Jag vill gärna vinna dessa snabbaste till min sambo. Han älskar kaffe och dricker flera koppar per dag. Vi ska på en del bilresor i sommar så då vore detta toppen!

 29. Min sambo och jag har inte samma smak på kaffe. Hon håller på att “lära sig” dricka medan jag gärna har mitt riktigt svart mörkrostat. Med detta snabbkaffe skulle vi båda kunna bli nöjda utan några större bekymmer.

 30. Jag har testat många sorters kaffe och fastnat för snabbkaffe eftersom det är så enkelt. Just denna sort är underbar så det vore fantastiskt att kunna få njuta av den hela sommaren.

 31. Jag är en zombie på morgonen och måste ha kaffe i mina ådror för att fungera. Eftersom jag älskar Nescafés snabbkaffe vore denna vinst som gjord för mig 😀

 32. Kristina Norrman

  Jag skulle vilja vinna detta till mina kaffegalna föräldrar! Dem älskar kaffe, vilket tyvärr är väldigt dyrt och dem hade blivit så oerhört glada över så mycket gott och bra kaffe!
  Gillar och följer!

 33. Sara Larsson

  Jag både följer och gillar din blogg sen tidigare 🙂 Jag har bara läst på din blogg om detta kaffe men det låter verkligen som ett kaffe som gjort för mig! En mer rund smak låter awesome 😀 Jag vill vinna för att prova själv och kunna bjuda killen.

 34. Paola Allegrini

  Gillar/följer på insta (mikkimuz) och fb (Paola Allegrini)

  Jag är en riktig pulverkaffemoster! Detta skulle jag med nöje ta med mig på senetsern i augusti. Jag tar alltid med mig kaffe hemifrån, så att jag kan vara säker på att inte bli besviken!

 35. Frideborg Blomqvist

  Åh denna livsdryck! Utan ett jämnt intag fungerar ingenting..
  En njutning var dag!
  Gillat på fb å instagram.

 36. Skulle så gärna vilja vinna detta kaffe !! Maken kan inte leva utan kaffe – och vill han ha kaffe på resor – är detta enkelt att ta med ! Och sagolikt gott !!
  Sen är semestern räddad !

 37. Jag har precis kommit hem från semestern – 3 v i USA där jag dagligen har blivit serverad riktigt dåligt och blaskigt kaffe !
  Det har verkligen varit KATASTROF för mig och min kaffe älskande man som satte på riktigt starkt kaffe direkt vi kom hem.
  NU spenderas resten av sommaren på jobbet och jag hoppas på turen att få ha riktigt gott kaffe med mig i min termosmugg 🙂

 38. Hela släktens favoritkaffe, så det vore kul att bjuda på denna lagom till min födelsedag inom kort 🙂

 39. Annika Andersson

  Älskar nescafe. Så smidigt att ha med sig ut. Varmt vatten är lätt att ha med och då går det alltid fixa och så har man gott kaffe!

  Håller tummarna för att jag vinner så vi håller oss vakna på vägarna i sommar! 😀

  Följer sedan innan på facebook.

 40. För att nescafe är både gott enkelt och smidigt i kombination
  så det skulle det bli en god smaksensation!
  Men inte nog med detta att det är gott att dricka
  det passar alldeles utmärkt att sätta i marinad till fläskkött tex… Så gott:)

 41. Erika varga-Persson

  För mej som älskar mörkt och starkt
  Detta är precis som ett lagligt knark
  Som ur nattens dröm mig hastigt rycka
  Och skapar ro ja rentav lycka

 42. Jag är en otålig person,
  som på min värdefulla tid vill ha fason !
  Kaffet ska komma på momangen,
  och där har Nescafe bästa talangen !

 43. En tidig frostig morgon inlindad i en tjock filt ute på altanen med en kopp Nescafe. Det är gott för själen.

 44. En riktig kaffeälskare är jag
  som dricker flera baljor varje dag
  det första som jag saknar
  på morgonen när jag vaknar
  är en jättemugg med Nescafé Lyx Rund
  sen känner jag mig pigg och sund
  till både kropp och själ
  och vill alla mänskor väl
  så hjälp mig sprida glädje vart jag än går
  låt mig vinna lyxigt Nescafé som länge förslår!
  Gillar och följer.

 45. Jag vill vinna för att ge kaffet i present till min farmor. Hon dricker lite kaffe varje dag för hälsans skull, men är annars en inbiten tedrickare. Det vore kul att ge henne lite lyx i vardagen.

 46. Jag skulle vilja vinna eftersom att….jag nästan alltid är ute och på språng om sommaren, och med ett sånt här paket med sig står man ju aldrig utan kaffe. Man är inte hänvisad inomhus när man blir kaffesugen. Allt som behövs är lite varmt vatten och sen är kaffestuden (och dagen) räddad och komplett, liksom. 🙂

 47. Med denna vinst kan jag bjuda killen på en kopp,
  och börja dagen tillsammans på topp!

  Följer och gillar! 🙂

 48. Utan kaffe är jag ingen människa. Med denna vinst skulle jag kunna försäkra mig om att visa bästa sidan utåt hela sommaren.

 49. Jag kan numera bara dricka snabbkaffe, vanligt kaffe har för hög halt av garvsyra. Jag har fått känslig mage pga en medicin jag måste äta för artros, men kaffe är omöjligt att vilja sluta med. Denna surten verkar god, jag prövar den (vinner) gärna. Ha en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet