Artikeln innehåller reklamlänkar

Vichy Idéalia Skin Sleep – Skönhetssömn i en burk!

Att vakna upp pigg efter en god natts sömn är en svårslagen känsla. Som tur är finns det knep att ta till även när timmarna inte räcker till för skönhetssömnen. Vichy Idéalia Skin Sleep till exempel.

Det är det senaste tillskottet i Vichys rosa Idéalia-serie och är en superhärlig återhämtande nattkräm i gelfrom som stärker och förbättrar huden under natten.

Vichy Idéalia Skin Sleep

Mellan klockan 23.00 och 03.00 arbetar hudens cellförnyelse på högsta effekt. Cellerna samarbetar och omorganiserar sig, den skyddande barriären stärks och exfolieringen av döda hudceller ökas. Det är, med andra ord, inte utan anledning som man talar om hudens djupsömn eller skönhetssömn. Även om du själv är trött efter otillräckligt med sömn låter i alla fall Vichy Idéalia Skin Sleep din hud uppleva den återhämtande effekten av en god natts sömn.

Nattkrämen innehåller nämligen bland annat koffein som förbättrar hudförnyelsen, aprikoskärnolja för sina mjukgörande och lugnande egenskaper, hyaluronsyra för sina mycket fuktgivande och fuktbindande egenskaper, B3-vitamin som stärker hudens skyddsbarriär.

Adaras ♥ Vichy Idéalia Skin Sleep

Vichy Idéalia Skin Sleep

Du applicerar krämen på väl rengjord hud innan du går i säng och vaknar upp med en hy som ser både piggare och friskare ut – och som samtidigt känns mer återfuktad och smidig. Ett stort plus för ökad lyster och för den härliga doften av grönt te och jasmin som gör det extra roligt att smörja in sig.

Vichy Idéalia Skin Sleep

Vichy Idéalia Skin Sleep finns redan nu i butik (t.ex. på Apotek Hjärtat) och kostar ca 299 kr (50 ml). Den passar för alla kvinnor oavsett ålder, hudtyp och hudton. Ett hett tips till alla nattugglor därute alltså! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share