Artikeln innehåller reklamlänkar

Välkommen till Adaras Blogazine 3.0

En mashup av en blogg och ett tjejmagasin. Välkommen till Adaras Blogazine 3.0!

Jag vet inte hur länge jag har funderat på att gå ifrån det traditionella bloggflödet och prova på en mer magasininspirerad layout. Nu är det äntligen gjort! Läs det ni vill läsa och skippa det ni inte är intresserade av.

Adaras Blogazine

Nu är denna typ av magasinupplägg mer vanligt internationellt. Flera av mina internationella favoritbloggar, som till exempel The Chriselle Factor och Kayture, har ett upplägg där du får klicka in och läsa det du vill. I Sverige är det inte lika vanligt på bloggar. Därför har jag kompromissat.

Saknar du mitt traditionella bloggflöde? Inga problem! Klicka in på vilket inlägg som helst. Mitt vanliga bloggflöde laddas nämligen automatiskt (i kronologisk ordning) på varje inläggssida. Ett annat alternativ är att klicka på fliken ”Blogg” i menyn.

Vill du ha blogginspiration eller läsa om något speciellt? Upptäck både nya och gamla inlägg på min nya startsida. Där mixas inlägg från mina olika kategorier med lookbook, editor's pick, de mest delade inläggen och annat skoj. Jag hoppas att det blir en roligare startsida att klicka in på, både för nya och gamla läsare.

Nu är det såklart en hel del kvar att fixa med webbdesignen. Men detta är det första steget till ett mer ”tydligt” blogazine. För min del innebär det nya upplägget även att jag kan ”nörda ner mig” i områden och skriva matigare blogginlägg (utan att oroa mig för att alla som inte är intresserade måste scrolla i flera minuter) 😉

Adaras Blogazine

Vad tycker du om min nya design? Några synpunkter? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share