Artikeln innehåller reklamlänkar

Välkommen till Adaras Blogazine 3.0

Välkommen till Adaras Blogazine 3.0

En mashup av en blogg och ett tjejmagasin. Välkommen till Adaras Blogazine 3.0!

Jag vet inte hur länge jag har funderat på att gå ifrån det traditionella bloggflödet och prova på en mer magasininspirerad layout. Nu är det äntligen gjort! Läs det ni vill läsa och skippa det ni inte är intresserade av.

Adaras Blogazine

Nu är denna typ av magasinupplägg mer vanligt internationellt. Flera av mina internationella favoritbloggar, som till exempel The Chriselle Factor och Kayture, har ett upplägg där du får klicka in och läsa det du vill. I Sverige är det inte lika vanligt på bloggar. Därför har jag kompromissat.

Saknar du mitt traditionella bloggflöde? Inga problem! Klicka in på vilket inlägg som helst. Mitt vanliga bloggflöde laddas nämligen automatiskt (i kronologisk ordning) på varje inläggssida. Ett annat alternativ är att klicka på fliken “Blogg” i menyn.

Vill du ha blogginspiration eller läsa om något speciellt? Upptäck både nya och gamla inlägg på min nya startsida. Där mixas inlägg från mina olika kategorier med lookbook, editor’s pick, de mest delade inläggen och annat skoj. Jag hoppas att det blir en roligare startsida att klicka in på, både för nya och gamla läsare.

Nu är det såklart en hel del kvar att fixa med webbdesignen. Men detta är det första steget till ett mer “tydligt” blogazine. För min del innebär det nya upplägget även att jag kan “nörda ner mig” i områden och skriva matigare blogginlägg (utan att oroa mig för att alla som inte är intresserade måste scrolla i flera minuter) 😉

Adaras Blogazine

Vad tycker du om min nya design? Några synpunkter? 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

19 reaktioner på ”Välkommen till Adaras Blogazine 3.0”

  1. Jag förstår att det är jobbigt när man är van vid ett annat upplägg. Men om du vill se min blogg i ett flöde igen kan du gå in på adaras.se/blogg. Annars laddar inläggen automatiskt efter varandra när du klickat in på ett inlägg (smidigt om du till exempel följer mig via Bloglovin).

   Annars, berätta gärna mer om hur du skulle vilja ha det så kan jag ha det i åtanke när jag fixar med designen 🙂
   Kram

  1. Det är ett tema i WordPress som jag har utgått från 😀 Startsidan har jag byggt med hjälp av olika moduler och widgets i temat (det går att variera på så himla många olika sätt) 😀 Kul att du också är intresserad av denna typ av upplägg!

 1. “Skönare lyss till en sträng som brast än att aldrig spänna en båge”, så go for it. Många ….

  1. Det är ett tema i WordPress som jag har utgått från 😀 Startsidan har jag byggt med hjälp av olika moduler och widgets i temat (det går att variera på så himla många olika sätt) 😀 Kul att du också är intresserad av denna typ av upplägg!

   1. upplever liknande, använder firefox och när jag skrollar så hackar bilden. vet inte riktigt vad som är tokigt, men blir lite jobbigt att titta på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
23 Shares
Pin
Share
Tweet