Artikeln innehåller reklamlänkar

Veckans wishlist – för en extra guldkant på september

fall-wanties

Här är 6 ting som mer än gärna skulle kunna få ett nytt hem hos mig i dag. Komsi, komsi alla wanties! Ni är välkomna:

1. Bordslampa i koppar. Jepp, jag är helt tokig i varma metaller. En lampa i kopparfärg skulle lysa upp vårt sovrum perfekt. Och vårt vardagsrum. Och vårt kök. Och vår hall.

2. En poncho är både värmande och väldigt snyggt! Tänk dig denna inkamönstrade poncho med fransar och luva till ett par mörka jeans och ett par casual boots. Så snyggt! Dör vill-ha-döden.

3. En take away-mugg är perfekt att ta med sig på resan, på höstpicknicken eller bara för att hålla drycken varm länge hemma. Denna mugg i bambufiber och silikondetaljer är bara för snygg med det stilrena grafiska mönstret.

4. Haute House Collection är den fantastiskt fina höstkollektionen från Ciaté. Här ser vi fem silkeslena nyanser i kungsblått, djupt lila, bordequx, smaragdgrönt och flytande guld. Vad säger ni? Perfekt nagellackskompott, säger jag!

5. En klocka från Michael Kors har länge stått på min önskelista. Men det är alltid lika svårt att bestämma sig för bara en klocka när det finns så många fina. Nu har jag en crush på denna i rosé som är pimpad med romerska siffror på urtavlan. Urfint!

6. Overknee-stövlar. Just nu suktar jag efter lårhöga stövlar med ingen, eller ytterst lite klack. Jag vill kunna gå i dem i timmar utan att fötterna värker. Det ska vara bekvämt och snyggt med andra ord.

Vad finns på din önskelista?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share