Artikeln innehåller reklamlänkar

Oral-B SmartSeries Pro 7000 – världens första smarta eltandborste!

Oral-B SmartSeries Pro 7000

I samarbete med Oral-B ska jag testa världens första smarta eltandborste med Bluetooth-teknologi – Oral-B SmartSeries Pro 7000.

Att det är viktigt att borsta tänderna två gånger om dagen i två minuter vet nog de flesta av oss att vi ska göra. Lika viktigt är det att borsta på rätt sätt (vilket inte är lika lätt att veta hur man ska göra). Och det är där eltandborstarna i SmartSeries-serien kommer in. De har en intelligent Bluetooth 4.0-teknologi som guidar en till bättre munhälsa tillsammans med en speciell app. Teknologin hjälper till att förbättra borstvanor genom att till exempel säga till om du borstar för hårt, påminna om att använda tandtråd, munskölj, samt säga till när det är dags att byta borsthuvud.

Oral-B SmartSeries Pro 7000

Oral-B SmartSeries

Oral-B SmartSeries har en smart Bluetooth-teknologi som spårar resultaten och skräddarsyr borstningen med hjälp av en app från Oral-B (som gratis kan laddas ner från App Store eller Google Play). I appen kan man se statistik över sina borstningstillfällen, få munvårdstips, lokalisera närmaste tandläkare, få medaljer och påminnelser. Appen har även en inbyggt nyhetsflöde (på engelska) för en mer underhållande borstning. Applikationen är alltså kort och gott till för bidra till bättre borstningsvanor, munhälsa och en roligare och effektivare borstning.

Om man inte har med sig mobilen vid tandborstningen kan resultaten ändå synkroniseras senare. Tandborsten är så fiffig att den kan lagra information från upp till 20 olika borstningar som automatiskt överförs när man synkroniserar den med sin smartphone igen.

Jag ska testa eltandborsten Oral-B SmartSeries Pro 7000 som har sex olika borstlägen: Daily Clean med trippel trycksensor, tandköttsvård, mjuk rengöring, vitgörande polering, djuprengöring samt trådlös SmartGuide för personlig munvårdscoachning. Den inbyggda trippel trycksensorn lyser upp om borstningen går över rekommenderat tryck. Eltandborsten ger även en kort signal var 30:e sekund och en lång signal efter 2 minuters borstning.

Oral-B SmartSeries Pro 7000

CrossAction

Det finns flera olika borsthuvuden som kan användas efter behov. Det nyaste och mest effektiva borsthuvudet (som jag själv kommer att testa) heter CrossAction. Det borsthuvudet har perfekt vinklade borstrån som ska komma åt ännu bättre mellan tänderna och ta bort maximalt med plack.

Oral-B SmartSeries Pro 7000

Visst låter Oral-B SmartSeries Pro 7000 spännande? Jag ser verkligen fram emot att testa allt – den smarta eltandborsten, borsthuvudet och appen! 🙂 Stay tuned för en recension!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share