Artikeln innehåller reklamlänkar

Vårnyheter från Kicks Make Up

Vårnyheter från Kicks Make Up

Vårnyheter från Kicks Make Up

Kicks egna smink är i dag en av deras mest sålda makeupmärken. Sååå vad sägs om en liten titt på några av de allra senaste nyheterna?

I vår lanserar Kicks flera spännande nyheter. Som egna läppennor, mascaror, Skin Glow Primer, och fler färger av Kicks söta minilack.

Vårnyheter från Kicks Make Up 2016

Kicks Nail Colour 2016

Vårens IT-färger från Kicks Nail Colour

Visst är det en läcker färgskala? Minilacken Kicks Nail Colour lanseras i färgerna (från vänster till höger på bilden): Seasalt, Frozen, Pistachio, Macaron, Sorbet och Gelato. Härliga namn och härliga lack! Dessutom är de riktigt billiga. Ett lack blir ditt för 35 kr (5 ml).

Kicks Lip Pencil - Läppennor
Kicks Lip Pencil i färgerna Bare, Classic Lip, Dusty Rose och Deep Plum.

Kicks Lip Pencil

Det här är nyheten jag blev allra mest förtjust i! Kicks egna läppennor. Kicks Lip Pencil (89 kr) finns i fyra färger och har en krämig och lättmålad formula. Fiffigt är att det sitter en liten läppensel i ena ändan – perfekt för att få mer precision när du målar dina läppar.

Kicks Daring False Lash & Lift Lash Mascara

Kicks Daring False Lash & Lift Lash

Två nya mascaror finns också på Kicks butikshyllor i vår. Till vänster syns Daring False Lash Extreme Volume & Length Mascara (149 kr). Det är en mascara som ger både volym och längd och intensiv färg. Den gör det lätt att separera fransarna och sitter bra. Största minuset för min del är faktiskt att hälften av mascarans snygga leoparddesign försvann när jag tog bort skyddsplasten. Men mascaran i sig är både grym och prisvärd!

Till höger syns Lift Lash Volume & Curl Mascara (139 kr). Mascaran ska lyfta varje ögonfrans till max och ge omedelbar volym. Medan föregående mascara prickar av alla punkter gör denna mascara inget för mig. Det enda den gör är att låta mina fransar klumpa ihop sig – speciellt om man applicerar mer än ett lager.

Kicks Skin Glow Primer

Kicks Skin Glow Primer

Sist men inte minst har vi en riktigt härlig vårnyhet, nämligen Skin Glow Primer (139 kr). Det är en underbar lätt primer som ger huden en naturlig och fin lyster. Perfekt att ha under foundationen för en piggare look!

 

Vad tycker du om Kicks vårnyheter? Något du kommer prova eller har testat? 🙂

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”Vårnyheter från Kicks Make Up”

  1. Lite sugen på kicks nagellack men även sorbetlacken som depend ska släppa vecka nio (när det nu är…) och kan inte avgöra vilka jag vill testa först.

    Har du provat depends lack? Hur är dom i jämförelse med andra lågbudget?

    1. Generellt tycker jag att Kicks nagellack är mycket mer täckande än Depends + mer lättapplicerade. Depends gillar jag ändå för att de är så billiga och gör det möjligt att köpa flera olika färger som man vill testa. Jag har inte provat sorbetlacken dock – skulle gärna vilja göra det då jag älskar matt finish! De borde redan finnas ute i butik (är vecka 10 nu) 😀

  2. Lite sugen på kicks nagellack men även sorbetlacken som depend ska släppa vecka nio (när det nu är…) och kan inte avgöra vilka jag vill testa först.

    Har du provat depends lack? Hur är dom i jämförelse med andra lågbudget?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet