Artikeln innehåller reklamlänkar

Vardagslyx med NIVEA Silk Mousse + Tävla & Vinn hela serien!

I annonssamarbete med Nivea

Vardagslyx med Nivea Caring Shower Silk Mousse

Jag älskar det där lilla extra, pricken över i:et och grädden på moset. Precis det, är vad detta inlägg handlar om. I samarbete med NIVEA och den härliga duschupplevelsen Silk Mousse (= vardagslyx på flaska!) listar jag mina fyra bästa tips på hur du kan lyxa till din vardag.

Samtidigt kan du ta tillfället i akt och tävla om hela NIVEA Silk Mousse-serien längre ner.

Mina 4 bästa tips för vardagslyx

Nivea Caring Shower Silk Mousse
En lyxig start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen. Det är bara att skaka, fördela, applicera, skölja och njuta.

#1 Uppdatera din duschrutin

En så enkel grej som att byta ut en av dina duschprodukter kan bli en extra uppskattad och välbehövlig paus i vardagen. En av årets absolut roligaste duschnyheter är NIVEA Silk Mousse som är ett väldoftande duschmousse som bevarar hudens naturliga fuktbalans. Det känns nästan som att smörja in sig med fluffig grädde. Huden blir silkeslen, ren och återfuktad på samma gång. Det näst bästa? Denna vardagslyx kostar inte skjortan. Rekommenderat pris i butik är 50 kr.

#2 Tänd ljus

Ljus har alltid varit vardagslyx för mig. Nu när de mörka månaderna närmar sig brukar jag alltid börja att tända värme- eller doftljus på kvällen. Det fixar mysfaktorn direkt!

#3 Unna dig själv en bukett blommor

Har du inte fått blommor på ett tag? Köp till dig själv! En bukett färska snittblommor på vardagsrumsbordet öppnar sinnen, känns lyxigt och är vackert att titta på.

#4 Hemmamanikyr

Borsta naglar och nagelband, pusha försiktigt tillbaka nagelbanden, fila längd och form, polera, lacka och smörj sedan in med nagelbandsolja och handkräm. Med en riktig hemmamanikyr kan du glädjas av snygga naglar i minst en vecka framåt.

Vardagslyx med Nivea Caring Shower Silk Mousse

Vinn hela NIVEA Silk Mousse-serien

Nivea Caring Shower Silk Mousse

Vinn vardagslyx på flaska! NIVEA Silk Mousse innehåller exklusivt silkesextrakt som är djupt mjukgörande och återfuktande. Silkesproteinerna verkar dessutom för att skydda hudens naturliga fuktbalans. Den silkeslena känslan varar länge vilket ger dig en extra bra start på dagen eller avslappnande stund på kvällen.

I prispaketet ingår hela serien:  

  • NIVEA Silk Mousse Creme Care – djupt vårdande med NIVEA-essentiella oljor.
  • NIVEA Silk Mousse Creme Smooth – en mjukt blommig karaktär och innehåller välgörande silkesextrakt.
  • NIVEA Silk Mousse Creme Soft – en extra lätt och luftig känsla, med mjukgörande mandelolja.

Så tävlar du:
Skriv en kommentar till detta inlägg och motivera kort varför du vill vinna.

Tävlingen avslutas 11 september klockan 12.00. Vinnaren presenteras i detta inlägg och kontaktas via mejl. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Liselotte, stort grattis! 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share