Vardagslyx med Nivea Caring Shower Silk Mousse

Jag älskar det där lilla extra, pricken över i:et och grädden på moset. Precis det, är vad detta inlägg handlar om. I samarbete med NIVEA och den härliga duschupplevelsen Silk Mousse (= vardagslyx på flaska!) listar jag mina fyra bästa tips på hur du kan lyxa till din vardag.

Samtidigt kan du ta tillfället i akt och tävla om hela NIVEA Silk Mousse-serien längre ner.

Mina 4 bästa tips för vardagslyx

Nivea Caring Shower Silk Mousse
En lyxig start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen. Det är bara att skaka, fördela, applicera, skölja och njuta.

#1 Uppdatera din duschrutin

En så enkel grej som att byta ut en av dina duschprodukter kan bli en extra uppskattad och välbehövlig paus i vardagen. En av årets absolut roligaste duschnyheter är NIVEA Silk Mousse som är ett väldoftande duschmousse som bevarar hudens naturliga fuktbalans. Det känns nästan som att smörja in sig med fluffig grädde. Huden blir silkeslen, ren och återfuktad på samma gång. Det näst bästa? Denna vardagslyx kostar inte skjortan. Rekommenderat pris i butik är 50 kr.

#2 Tänd ljus

Ljus har alltid varit vardagslyx för mig. Nu när de mörka månaderna närmar sig brukar jag alltid börja att tända värme- eller doftljus på kvällen. Det fixar mysfaktorn direkt!

#3 Unna dig själv en bukett blommor

Har du inte fått blommor på ett tag? Köp till dig själv! En bukett färska snittblommor på vardagsrumsbordet öppnar sinnen, känns lyxigt och är vackert att titta på.

#4 Hemmamanikyr

Borsta naglar och nagelband, pusha försiktigt tillbaka nagelbanden, fila längd och form, polera, lacka och smörj sedan in med nagelbandsolja och handkräm. Med en riktig hemmamanikyr kan du glädjas av snygga naglar i minst en vecka framåt.

Vardagslyx med Nivea Caring Shower Silk Mousse

Vinn hela NIVEA Silk Mousse-serien

Nivea Caring Shower Silk Mousse

Vinn vardagslyx på flaska! NIVEA Silk Mousse innehåller exklusivt silkesextrakt som är djupt mjukgörande och återfuktande. Silkesproteinerna verkar dessutom för att skydda hudens naturliga fuktbalans. Den silkeslena känslan varar länge vilket ger dig en extra bra start på dagen eller avslappnande stund på kvällen.

I prispaketet ingår hela serien:  

 • NIVEA Silk Mousse Creme Care – djupt vårdande med NIVEA-essentiella oljor.
 • NIVEA Silk Mousse Creme Smooth – en mjukt blommig karaktär och innehåller välgörande silkesextrakt.
 • NIVEA Silk Mousse Creme Soft – en extra lätt och luftig känsla, med mjukgörande mandelolja.

Så tävlar du:
Skriv en kommentar till detta inlägg och motivera kort varför du vill vinna.

Tävlingen avslutas 11 september klockan 12.00. Vinnaren presenteras i detta inlägg och kontaktas via mejl. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Liselotte, stort grattis! 🙂

 • Kashi

  Jag är med och tävlar! Vill vinna för att jag jobbat så hårt hela sommaren och behöver unna mig själv lite extra vardagslyx <3

 • Sofia Hansson

  Vill testa för att jag bara har tråkiga duschprodukter … och detta låter helt fantastiskt 😀

 • Marie W

  Jag älskar Nivea och dessa produkter låter som en av de allra bästa lanseringarna någonsin! Vem vill inte svepa in sig i silkeslen fluff? Det skulle vara fantastiskt kul att testa dessa!

 • Julianna Fredriksson

  Nivea med hudvänliga ingredienser är ju ren succé. Även om problemhy skulle hota kan ju dessa lindra och bota. Ett av mina vardagliga problem är torr och dyster hy. Med fantastisk lyster blir
  blir hösten mindre mörk och dyster. Få möta säsongen med ljuvliga produkter – wow vilken underbar feeling. 🙂

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 • Emmie

  Det låter som helt fantastiska produkter! Jag vill vinna av den anledning att det vore superkul att testa 🙂

 • Irene Eliasson

  Alla vill vi av lyx få njuta! Med Niveas produkter kan man aldrig sluta! Dag och natt, det finns alltid nåt, som gör att livet känns mer än gott!

 • Anette Kristoffersson

  Nivea är en räddare i nöden för min känsliga hud. Jag är väldigt nyfiken på att prova NIVEA Silk Mousse, med tanke på namnet så lovar produkten gott!

 • Jakob

  GE MIG! Låter så härligt! Jag har gjort mina badrumshyllor redo för Silk Mousse, så det är bara att skicka 😉

 • Annika Andersson

  Nivea har alltid varit mina favoritprodukter. Har dock inte testas dessa nyheter men skulle väldigt gärna göra det.

 • Jessica Hellström

  Vardagslyx är när man hinner duscha och får ta hur lång tid som helst på sig,
  Niveas produkter skulle verkligen göra underverk både för humöret och huden, självklart vill jag få chansen att testa!

 • För att jag och min hud helt enkelt behöver lite vardagslyx och vad passar då inte perfekt med dessa härliga produkter från Nivea!

 • Christina Frisberg

  Nivea är ett hederligt och pålitligt märke sedan massor av år tillbaka och för att hänga med år efter år som ett av de ledande märkena på marknaden gäller det att ha bra produkter och uppdatera och förnya sig hela tiden och att det är till humana prisnivåer som alla har råd med och det tycker jag verkligen att Nivea gör, jag har flera av deras produkter som favoriter , hoppas till tusen att få utöka mitt sortiment på badrumshyllan med flera Nivea produkter som kan bli flera favoriter hos mig 🙂 <3

 • Vardagslyx är tyvärr sällan vuxenlyx; för att hinna sova, äta, träna (=leva) blir duschen ofta dagens ”hinna prata med – och tvätta!-barnet”-stund… Med silkiga Nivea-produkter ser jag potential att utöka det till ”hinna prata med – och tvätta! – och LEKA med barnet”-stund (”tårtning” med Nivea-grädde! ”snöbolls”-krig! skumbad-utan-badkar!) 🙂

 • Anne

  Mousse låter underbart att smörja kroppen med. Vill att min hud blir silkeslen att ta i, det gillar min make.

 • Stina Polvi

  Jag älskar Nivea och är supernyfiken på dessa 🙂 Det vore fin vardagslyx för en något sliten 6-barnsmamma nu när skolorna är igång ? Önskar dig en fin vecka ???

 • Jag är med och tävlar! Jag vill vinna för att min hud har blivit så torr bara för att hösten närmar sig. Det skulle kännas riktigt lyxigt att få använda detta då jag aldrig provat något liknande förut! 🙂

 • Åh, de hade varit härlig lyx att få prova dessa,
  blir så lätt torr på hösten och vintern och skulle behöva bra och återfuktande produkter. 🙂

  Hoppas på tur.

  frozenvanilla@live.se

 • Jag älskar och har alltid älskat NIVEAS produkter, så det vore fantastiskt att få prova på deras nyheter. Dessa produkter låter perfekt att använda i duschen för att få lite extra vardagslyx, och vem gillar inte det? Själv har jag en otrolig tuff höst som väntar mig och mål som stundtals känns omöjliga att uppnå, men som jag på något vis ändå måste fixa. Så att få en liten extra boost med nya och bra produkter skulle verkligen behövas och göra gott.

  Kram Sanna

 • Carro

  Men wow vilka läckra produkter! Vill gärna vinna! Skulle behålla två själv och ge bort en till mamma.

 • Har rätt slut på duschcrémer, och jag gillar att Nivea är så mild mot huden, doften väcker dessutom en massa fina barndomsminnen från somrar på landet….. Vore kul att få testa dessa produkter!