En vändbar scarf, flera möjligheter

En vändbar scarf, flera möjligheter

Vändbar scarf

Bästa fyndet i novemberkylan? Min tartan-scarf som jag köpte på Primark i London för drygt 70 kronor. Det bästa är att den är både oversized och vändbar vilket gör att man även kan använda scarfen som poncho eller en filt. Jag har särskilt använt min när jag sitter framför datorn på morgnarna och det är lite kyligt i lägenheten. Denna, min energilampa och en rykande kopp kaffe är en perfekt start på vardagarna.

Om du är sugen på en liknande så har jag hittat en nästintill identisk scarf HÄR. ♥

[divider]Fler mysiga scarves[/divider]

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”En vändbar scarf, flera möjligheter”

  1. Superinlägg, supersnyggt! 😀 Tror att Cubus också har en liknande scarfs i oversize ute i butikerna just nu 🙂

    Tänkte, för övrigt, tipsa om att jag nu startat upp min adventskalender, som återkommer varje söndag fram till julafton, och tycker helt klart att du borde klicka in och vara med i tävlingen om ett valfritt smycke! 🙂 Kramisar Carro

  2. Superinlägg, supersnyggt! Tror att Cubus också har en liknande scarfs i oversize ute i butikerna just nu 🙂

    Tänkte, för övrigt, tipsa om att jag nu startat upp min adventskalender, som återkommer varje söndag fram till julafton, och tycker helt klart att du borde klicka in och vara med i tävlingen om ett valfritt smycke! 🙂 Kramisar Carro

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet