Julkalendrar 2014 – här listas alla med tävlingar!

Julkalendrar 2014 – här listas alla med tävlingar!

Julkalendrar 2014

Här är listan du inte vill vara utan i december! En lista med julkalendrar hos både bloggare och företag. Du kan självklart tävla och vinna fina priser i min julkalender varje dag fram till jul – men varför inte maximera vinstchanserna?

I listan nedanför hittar du allt från julkalendrar med tävlingar varje dag till adventskalendrar som också innehåller grymma tips, rabattkoder, kampanjer och andra goodies.  Jag kommer uppdatera detta inlägg allteftersom för att underlätta för dig att hitta nya julkalendrar.

Julkalendrar på bloggar

Tävlingar varje dag

Blandat (Tävlingar, tips, erbjudanden, rabattkoder, m.m.)

Adventskalendrar

Julkalendrar hos företag

Tävlingar varje dag

Blandat (Tävlingar, tips, erbjudanden, rabattkoder, m.m.)

Adventskalender

Upplägget för min julkalender är förresten precis som förra året. Varje lucka öppnas 00.00 och du har ett dygn på dig att tävla om dagens klapp. Vinnaren kontaktas via mejl och presenteras i samma tävlingsinlägg.


 

Har du fler julkalendrar att tipsa om?

Dela med dig i en kommentar så fyller jag på listan! 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

30 reaktioner på ”Julkalendrar 2014 – här listas alla med tävlingar!”

  1. Hej, sedan igår har jag lagt upp min lista på blogg-julkalender. Du kanske hittar fler hos mig.
    Jag vill tipsa extra på min väns På smällens Julkalender, och Rebeckasfamilj… tävling varje dag. Kolla in där.
    Tack för listan här! 🙂

  2. Tror minsann att du har missat mig 🙂 Varje advent dyker det upp extra lyxiga tävlingar, vad sägs om en övernattnig med spa på Ystad saltsjöbad ligger uppe from igår, idag presentkort i Täby Centrum 🙂 kramis Diana

  3. Tack för alla bra tips!!! Blir stressigt att hinna med alla kalendrar 😉 Kika in på fb hos Glossybox Cliniqe och Matrix, de har också kalendrar 🙂

  4. Tack gulliga du för att du tagit med mig:-) Så fin din är, gillar dina varma juliga kalenderbilder, stämningsfulla (och fina saker att vinna). Är det ok att kopiera din lista till min blogg för att tipsa, förstår om du inte skulle vilja om du känner att du gjort allt arbete liksom:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
59 Shares
Pin
Share
Tweet