Välkommen hem lilla kattunge!

Välkommen hem lilla kattunge!

kattunge

Egentligen skulle jag lätt kunna bli en crazy cat lady. Jag smälter varje gång jag ser små kattungar och vill bara att alla ska flytta in hos mig. Men från och med i dag kommer jag få stå emot, för nu har Simbas halvsyskon flyttat in hos oss. Och två katter är precis lagom. De kan hålla varandra sällskap och blir aldrig ensamma (och det är inte omöjligt att hitta kattvakt).

Säg hej till … Chanel! Okej, vi har inte riktigt bestämt namn än. Men det lutar starkt åt Chanel. Simba och Chanel låter himla fint tillsammans också 😀

cutest-kitten kattungarkittenkattunge-bondkatt

Hur snuttig? Jag smäääääääälter ….

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

19 reaktioner på ”Välkommen hem lilla kattunge!”

    1. Eller hur! Förstår vad du menar. Känner själv att vi skulle behöva en större lägenhet också .. speciellt nu när vi snart kommer ha TVÅ katter som springer runt. De har inte riktigt kommit överens än, men med lite tid så 😀 Simba är som vanligt lugn och sansad men Chanel är nog bara osäker och rädd = massa morrande och fräsande. xD

  1. Hur har det gått med nya katten? Det jobbigaste jag kan tycka med katt är att dom kissar överallt i början, har ni det problemet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet