This post is available in
kattunge

Egentligen skulle jag lätt kunna bli en crazy cat lady. Jag smälter varje gång jag ser små kattungar och vill bara att alla ska flytta in hos mig. Men från och med i dag kommer jag få stå emot, för nu har Simbas halvsyskon flyttat in hos oss. Och två katter är precis lagom. De kan hålla varandra sällskap och blir aldrig ensamma (och det är inte omöjligt att hitta kattvakt).

Säg hej till … Chanel! Okej, vi har inte riktigt bestämt namn än. Men det lutar starkt åt Chanel. Simba och Chanel låter himla fint tillsammans också 😀

cutest-kitten kattungarkittenkattunge-bondkatt

Hur snuttig? Jag smäääääääälter ….

19 KOMMENTARER

    • Eller hur! Förstår vad du menar. Känner själv att vi skulle behöva en större lägenhet också .. speciellt nu när vi snart kommer ha TVÅ katter som springer runt. De har inte riktigt kommit överens än, men med lite tid så 😀 Simba är som vanligt lugn och sansad men Chanel är nog bara osäker och rädd = massa morrande och fräsande. xD

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.