Artikeln innehåller reklamlänkar

Utflyktstips i Stockholm: Waldemarsudde

Utflyktstips i Stockholm: Waldemarsudde

waldemarsudde

Om du bor i Stockholm är Waldemarsudde ett väl värt besök i höst! Fyll en picknickkorg, ta med någon du tycker om och njut av alla färgglada löv, de höga träden och utsikten över vattnet.

Waldemarsudde ligger på Djurgården, cirka 25 minuter från T-centralen. Kommunalt tar du dig lättast dit med spårvagn till Liljevalchs/Gröna Lund och sedan buss 7  mot Waldemarsudde. Ovan ser ni två till bilder som Diana tog på mig när vi var förhandstitten på utställningen om Carl Malmsten. Vi kunde inte låta bli att förundras av hur vackert det var runt omkring oss. ♥

waldemarsudde-stockholm

Ida Eriksson

Ida Eriksson

0 reaktioner på ”Utflyktstips i Stockholm: Waldemarsudde”

    1. Just nu är det jag som publicerar och pushar för bloggares inlägg på startsidan. Men eftersom vi har så många spännande planer och idéer lär det bli ännu mer arbetsuppgifter framöver 😉

  1. Hanna Strålvall

    Har funderat på att färga håret rött nu men vet inte vilket märke som är bäst och som gör så att färgen stannar i håret och inte tvättas bort. Vilket märke använde du? Har du något tips på röd hårfärg? 🙂 Kram!

  2. Hej, jag undrar hur du får så bra kvalitét på bilderna när du laddar upp dom på bloggen? Det känns som att jag har försökt allt men när jag går in på min blogg sen så ser det i alla fall hemskt ut hehe. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet