Artikeln innehåller reklamlänkar

Underbart ekologiskt sheasmör för kropp och topp

Urtekram Body Balm Shea Butter Pure

Ett must have till hösten och vintern? Urtekram Body Balm Shea Butter! Det är ett ekologiskt sheasmör som kan användas för att återfukta både kropp, ansikte, läppar och naglar. Är ditt hår torrt, skadat och risigt kan du även applicera lite av sheasmöret i topparna eller använda det som en hårmask innan du går och lägger dig.

Sheasmöret smälter till en underbar olja vid kontakt med huden och gör att både hud och hår känns mjukt och superlent efter applicering. Produkten är väldigt dryg, men jag har faktiskt använt upp nästan hela min burk under min vistelse i USA. Då har jag dock verkligen använt sheasmöret till allt. Jag har smörjt in mig varje dag och använt den som leave in-hårinpackning några gånger i veckan (i det varma klimatet blir mitt hår annars väldigt torrt).

Det är, helt enkelt, en perfekt allt-i-allo-produkt som återfuktar på djupet. Dessutom är den naturlig och ekologisk. Kan det bli bättre?

Body Balm Shea Butter Pure, 229 kr

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share