Artikeln innehåller reklamlänkar

I Monterey Bay

I Monterey Bay

Michael Kors Roll-Tab-Sleeve Zip-Front Blouse

Här är en tjuvtitt på några av mina allra bästa shoppingfynd från USA. Jag är till exempel tokkär i min nya svarta skjorta från Michael Kors, mina nya boots från Jeffrey Campbell och ryggsäcken och klockan från Guess.

Jag måste erkänna att jag inte alls hade tänkt att shoppa speciellt mycket här i USA. Men det blev precis som min bästis sa innan jag åkte: Man kommer inte kunna låta bli när man ser märkeskläder till outletpriser (you know me too well Natta!).

Jag säger bara: Macy’s och Saks Fifth Avenue Off 5th. Bästa butikerna ever! Har shoppat flera märkeskläder och designersmycken där till grymma priser.

Guess Watchmichael_kors_black_shirtMonterey Bay Outfit Rapunzel of SwedenMonterey Bay Outfit Boots from Jeffrey Campbell Michael Kors Roll-Tab-Sleeve Zip-Front Blouse

Outfit details:

Skjorta, Michael Kors
Boots, Jeffrey Campbell
Ryggsäck, klocka och örhängen, Guess
Jeans, Cubus
Ray-Ban Aviator, Loveyewear.se

Shop the look

 

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

11 reaktioner på ”I Monterey Bay”

  1. “Anden är villig, men köttet är svagt”. Jag förstår verkligen att du föll för frestelserna. En “tumme upp” för Simons fina foton. Många …

  2. “Anden är villig, men köttet är svagt”. Jag förstår verkligen att du föll för frestelserna. En “tumme upp” för Simons fina foton. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet