Artikeln innehåller reklamlänkar

I Monterey Bay

Michael Kors Roll-Tab-Sleeve Zip-Front Blouse

Här är en tjuvtitt på några av mina allra bästa shoppingfynd från USA. Jag är till exempel tokkär i min nya svarta skjorta från Michael Kors, mina nya boots från Jeffrey Campbell och ryggsäcken och klockan från Guess.

Jag måste erkänna att jag inte alls hade tänkt att shoppa speciellt mycket här i USA. Men det blev precis som min bästis sa innan jag åkte: Man kommer inte kunna låta bli när man ser märkeskläder till outletpriser (you know me too well Natta!).

Jag säger bara: Macy's och Saks Fifth Avenue Off 5th. Bästa butikerna ever! Har shoppat flera märkeskläder och designersmycken där till grymma priser.

Guess Watchmichael_kors_black_shirt Monterey Bay Outfit Rapunzel of Sweden Monterey Bay Outfit Boots from Jeffrey Campbell Michael Kors Roll-Tab-Sleeve Zip-Front Blouse

Outfit details:

Skjorta, Michael Kors
Boots, Jeffrey Campbell
Ryggsäck, klocka och örhängen, Guess
Jeans, Cubus
Ray-Ban Aviator, Loveyewear.se

Shop the look

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share