Artikeln innehåller reklamlänkar

Uppdatering: 3 veckor med Boots No7s #Powerofchange

Adaras - Boots No7 #Powerofchange Adaras - Boots No7 #Powerofchange

Jag är nu inne på tredje veckan med kampanjen #Powerofchange! Jag har använt Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum varje morgon och kväll, druckit minst åtta glas vatten om dagen, börjat varje morgon med tre minuters träning (situps, utfall och armhävningar) och avslutat varje dag med att kopplat av mentalt (med allt från en 30 minuters-promenad, en avkopplande stund med te och ansiktsmask eller tecknande till musik).

Redan nu har jag märkt stora förändringar med #Powerofchange. Tänk att så små saker kan göra så mycket! Inte nog med att serumet givit min hy en massa lyster och gjort den mjukare. Jag tror att hela jag har fått ett annat glow. Jag känner mig piggare, gladare och orkar mer varje dag. Jag har bara en vecka kvar som ambassadör för Boots #Powerofchange-kampanj, men det spelar ingen roll. Jag är starkt inriktad på att fortsätta med mina positiva livsstilsförändringar samt utmana mig själv på fler områden 😀

Kort och gott kan jag redan säga att jag är så himla nöjd med allt samt stolt över mig själv för hur jag lyckats fortsätta med mina utmaningar. Det är bara att go go go! Hur har det gått för er som hängt på?

P.S Glöm inte att du kan vara med och tävla om serumet! Jag tävlar ut tre serum → HÄR!

Inlägget är i samarbete med Boots No7.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share