Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Keep calm and go green

Green details outfit Metallic flash tattoosGreen glitter nailsGreen details outfit
Spetströja, NLY Trend ♦ Plånbok, Michael Kors ♦ Solglasögon, Monki ♦ Metallic Tattoos, Hope Design + gröna detaljer

God morgon finisar! I brist på bloggbilder får några bilder från i onsdags (innan Finest Awards) göra detta inlägg lite roligare. Till er som undrar vad jag har för mig i veckan kan jag berätta att jag, för en gångs skull, har ett rätt chill schema. I dag ska in till stan och jobba för Makeupmirror.com. I morgon ska jag öva på gelenaglar på två nagelmodeller i Nynäshamn, sedan ska jag fixa fyra roliga bloggdesignbeställningar, boka in en träff med Linda för att filma Youtubevideos samt fixa med bloppisen. Jag skickade iväg ett stort gäng med rosa paket till er som beställt i går och satsar på att leverera kommande beställningar lika snabbt. Innan påskfirandet behöver vi storstäda här hemma, så förhoppningsvis hinner jag fylla på min bloppis med nya plagg och accessoarer innan helgen 🙂
Vad har ni för er denna vecka?

P.S Min lillasyster Sanna fyller hela 20 år i dag. Klicka in på hennes blogg och säg grattis så blir hon nog lite extra glad ♥
Puss!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share