Artikeln innehåller reklamlänkar

Två nya spännande sommardofter 2016

Heta parfymer att falla pladask för.

Här är två läckra nyheter på parfymhyllan som bjuder på spännande kontraster. Den ena är mjuk och intensiv på samma gång medan den andra balanserar lätta feminina noter med djärva drag. Säg hej till nya Gucci Bamboo EdT och Stella McCartney POP!

Flatlay with Gucci Bamboo Eau de Toilette & Stella McCartney Pop EdP, candy & jewelry

Gucci Bamboo Eau De Toilette

Flatlay with Gucci Bamboo Eau de Toilette & crystal necklace
Precis som originaldoften är EdT:n inspirerad av Guccis mest berömda designsymbol: bambu.

Jag som älskar Gucci Bamboo EdP! Den doften tog världen med storm när den lanserades förra året och får nu sällskap av denna underbara EdT. Även om flaskorna ser nästan identiska ut (skillnaden är att den nya flaskan är helt transparent), är dofterna som dag och natt. Nya Gucci Bamboo EdT är mycket lättare och mildare än originaldoften. De fylliga noterna av trä och blommor fån EdP:n har fått sällskap av mandarin vilket gör doften mer frisk, mild och lätt.

Det är en riktigt spännande doft för dig som vill ha något mjukt och intensivt och sött och sensuellt på samma gång.

Shop: Gucci Bamboo EdT

Stella McCartney POP

Flatlay with Stella McCartney Pop EdP, candy & jewelry
Parfymflaskan POP:s kork är inspirerad av den välkända Stella McCartney-medaljongen och har en innovativ och lekfull sprayventil på toppen av korken.

Stella McCartneys nya doft POP är inte bara stilren och tuff på utsidan utan också på insidan. Det är feminina dofter av blommig tuberos och varmt sandelträ som bjuder på en spännande kombination. Den är sådär lagom söt, lekfull och krispig. En riktigt härlig vardagsdoft för dig som gillar feminina och lätta dofter helt enkelt!

Shop: Stella McCartney POP

disclaimer
1 Shares
Pin
Share
Tweet
Share