TIPS: Inredning till en walk in closet (eller ett lyxigare sovrum!)

This post is available in

Inspiration - Walk in closet

Walk in closet. Ja ladies, vem vill inte ha det? Jag hör till skaran som fortfarande bara drömmer om en stor klädkammare. Men en lycklig tjej som snart ska få en egen walk in closet är min läsare Jaqueline.

Hon undrade om jag kan tipsa om förvaring och inredningsdetaljer till en klädkammare, och visst kan jag det! Efter att ha inspirerats av massor av bilder via Pinterest har jag fått en bra uppfattning om hur en perfekt walk in closet ska vara.

LÄSARFRÅGA:
Kan inte du tipsa om inredning till en walk in closet? Jag ska nämligen flytta i slutet av oktober och har lyckats övertala päronen att jag ska få två rum: ett sovrum och ett rum att ha garderob i! Det hade varit jättekul (och tacksamt) om du kunde tipsa om förvaringsmöbler till smycken och smink, detaljer som får det att se extra lyxigt ut och massor av annat som passar i en WIC.
Kram // Jacqueline

SVAR:
Såklart, lyllos! Jag har samlat ihop några favoriter här nedan som jag tycker passar superbra i en walk in closet. Jag hoppas att du blir inspirerad! 🙂 P.S Ett stort lycka till med flytten! Stor kram

Smyckesförvaring i klädkammare
Traditional Closet by Los Angeles Interior Designers & Decorators Smith Firestone Associates

Det finns otroligt många sätt att förvara smycken på, men om du har möjlighet tycker jag att dina smycken ska få vara en del av inredningen. Låt dina allra finaste smycken pryda en smyckeshängare. Fyll söta glasburkar med armband och ringar. För en personlig touch piffar du till burkarna med handskrivna etiketter. De trendiga hjorthuvuden som nu syns överallt i inredningsvärlden passar inte bara som dekoration utan även perfekt som hängare för halsband och hårband.

En viktig “inredningsdetalj” tycker jag också är doften. Det är så mycket trevligare att gå in i ett rum som doftar gott. Ställ fram en stor bukett med blommor, doftljus eller satsa på doftpinnar som får sprida en härlig doft i hemmet. Voluspa Candles doftljus och oljor är ren lyx. Från förpackningen till den underbara doften (till priset).