TIPS: 6 handskrivna typsnitt

TIPS: 6 handskrivna typsnitt

handskrivna typsnitt

A little pot • AnnaKG Empire of dirtPW01ScriptBrain FlowerSkinnyChic

Ett handskrivet typsnitt är ett snabbt och enkelt sätt att piffa till din bloggdesign och dina inlägg på. Det sätter både en rolig och personlig prägel på dina bilder. Här är sex av mina senaste favoriter! 😀

De typsnitt med ett hjärta efter sig är de som stödjer å,ä och ö. Om du ändå vill använda någon av de andra typsnitten till att kunna skriva på svenska är ett bra tips att skriva ut en punkt med typsnittet och sedan dra punkten dit du vill ha den. Du kan ladda ner alla handskrivna typsnitt gratis på Dafont.com.

Här hittar du fler av mina typsnittstips:
16 fina typsnitt
14 fina typsnitt
20 fina typsnitt
17 fina typsnitt
18 fina typsnitt

P.S Vet du inte hur man installerar typsnitt? Läs mitt inlägg här.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”TIPS: 6 handskrivna typsnitt”

  1. Hej! Jag gjorde min bild 900×1000 nånting. Men den vill inte läggas in i den storleken, kan ni fixa det på fames? Att man nästan kan hur stora bilder man vill? Och gärna så man ser när någon har svarat på ens kommentar. Om det är inte för mycket krav :p Bara små tips! Kram 🙂

    1. Det går tyvärr inte att ladda upp bilder som är större än 8MB just nu. Jag vill dock också fixa det här! Ibland när jag gör kollage så blir bilderna så långa att jag inte kan dela upp dem i två .. Bättre med en maxbredd på 1000 pixlar ju! Bra förslag 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet