TIPS: 6 handskrivna typsnitt

handskrivna typsnitt

A little pot • AnnaKG Empire of dirtPW01ScriptBrain FlowerSkinnyChic

Ett handskrivet typsnitt är ett snabbt och enkelt sätt att piffa till din bloggdesign och dina inlägg på. Det sätter både en rolig och personlig prägel på dina bilder. Här är sex av mina senaste favoriter! 😀

De typsnitt med ett hjärta efter sig är de som stödjer å,ä och ö. Om du ändå vill använda någon av de andra typsnitten till att kunna skriva på svenska är ett bra tips att skriva ut en punkt med typsnittet och sedan dra punkten dit du vill ha den. Du kan ladda ner alla handskrivna typsnitt gratis på Dafont.com.

Här hittar du fler av mina typsnittstips:
16 fina typsnitt
14 fina typsnitt
20 fina typsnitt
17 fina typsnitt
18 fina typsnitt

P.S Vet du inte hur man installerar typsnitt? Läs mitt inlägg här.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

  1. Hej! Jag gjorde min bild 900×1000 nånting. Men den vill inte läggas in i den storleken, kan ni fixa det på fames? Att man nästan kan hur stora bilder man vill? Och gärna så man ser när någon har svarat på ens kommentar. Om det är inte för mycket krav :p Bara små tips! Kram 🙂

    • Det går tyvärr inte att ladda upp bilder som är större än 8MB just nu. Jag vill dock också fixa det här! Ibland när jag gör kollage så blir bilderna så långa att jag inte kan dela upp dem i två .. Bättre med en maxbredd på 1000 pixlar ju! Bra förslag 🙂 Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp