Nessebar genom mobilen

Nessebar genom mobilen


I dag har vi badat i Svarta havet, solat och käkat en massa mat (herregud vad mycket det fanns att välja på hela tiden!). Jag har även börjat lyssna på ljudboken av Fifty shades of Grey. Det är en bok jag velat läsa länge bara för att se vad alla snackar om.

I kväll har vi lyssnat på livemusik och fortsatt njuta av den härliga värmen som fortfarande är närmare 30 grader. Resten av veckan kommer se ut på ungefär samma sätt, förutom att vi ska åka till Sunny Beach och shoppa någon dag. Annars? Ja, det här känns som livet 😀 Enda nackdelen är att internet på rummet är nästintill obeskrivligt segt … det tar nästan över en minut att öppna en sida = ständigt tålamodstest.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”Nessebar genom mobilen”

  1. Åh vad kul att ni har det så bra där borta! 🙂 Hoppas resan blir ännu roligare! Själv är jag as nervös inför USA resan haha, önska mig lycka till! 😀

  2. Hej Ida =) Jag kom precis att tänka på dig. För jag har nämligen snickrat ihop en 2 timmar lång Silent Hill remix video på youtube (goo.gl/8zLXxS). Så jag tänkte att du kanske skulle uppskatta den =)

    Du får ha det så bra i Ravda tills vidare 😉 Cheers!

    Mvh Robin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet