WIP-teckning: Caroline Roxy

WIP-teckning: Caroline Roxy

Caroline_Roxy-teckning

Wohoo, det dröjde inte länge innan jag fick ritlust igen! Denna gång blir det inte Superman utan en powertjej i serietidningsstuk. Nämligen Caroline Roxy. Jag har redan gjort grova outlines i Illustrator så nu väntar det roligaste, att färglägga allt! ♥

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”WIP-teckning: Caroline Roxy”

    1. Tack! Jag ÄLSKAR ritplattan 😀 Är så glad att jag bytte från den mindre avancerade till den mer avancerade ritplattan. Det känns som att rita på ett vanligt papper! Dock måste jag lära mig Illustrator mer. Känner att jag föredrar att använda Photoshop egentligen ^^
      Jag har använt den då och då och kommer garanterat använda den mer i fortsättningen 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet