This post is available in
22 Shares
Beautykonferens i Rom med Daisy Beauty

Mamma Mia, vilken helg alltså! I fredags flög jag till Italien för en beautykonferens i Rom med Daisy Beauty

Tillsammans med 22 bloggare, journalister och företag intog vi konferenslokalen i  femstjärniga Hotel Ambasciatori Palace för ett fullspäckat schema med beautysnack. Under fredagen och lördagen lärde jag känna dessa varumärken bättre: LYX Cosmetics, Grazette of Sweden, L'Oréal Paris, Garnier, NYX Cosmetics, Gloss of Sweden och Reserol. Däremellan blev det turistande i Rom med sevärdheter, gelato och pasta.

Mer om det och spännande nyheter kommer senare. Nu tänkte jag passa på att dela med mig av några snapshots från skönhetskonferensen.

Beautykonferens i Rom med Daisy Beauty

Resa från Stockholm - Rom

Jag lämnade för första gången min Nikon D800 hemma och tog istället med mig min nya kompakta systemkamera, Olympus OM-D Mark II. Som ovan blev mina första bilder från resan då jag av misstag fotade med ISO 10 000. Thank god att jag upptäckte det i tid!

Beautykonferens i Rom med Daisy Beauty

Peppade beautyvänner på Roms flygplats.

Jag provade kamerans selfieläge med Jasmine på bussen. Jasmine har bott i Dubai i större delen av sitt liv men jobbar nu på Sephora i Stockholm och bloggar på PixiJasmine. Hon är världens trevligaste (och har så fint hår som jag vill sno).

Rom, Italien Green street in Rome

Bussen stannade utanför hotellet på den nu gröna och somriga gatan Via Vittorio Veneto. Det är ett väldigt centralt och bra läge med bara drygt 30 minuters promenad till antingen Colosseum eller Vatikanen.

Beautykonferens i Rom med Daisy Beauty

Efter en italiensk lunch hälsade Kicki Norman och Sam Bergenstråhle från Daisy Beauty oss välkomna till Rom.

Beautykonferens i Rom med Daisy Beauty
Uppladdad inför konferens med godbitar, kaffe och min iPad för anteckningar.

På schemat:

  • Grazette of Sweden – Det svenska sättet att laga håret
  • L.Y.X Cosmetics – Lacket som håller längre
  • Senaste nyheterna från L'Oréal Paris Makeup
  • Garnier – Nyheter inom hudvård
  • Om L'Oréals CSR och hållbarhetsarbete
  • NYX from runway to Instagram – a moment all about makeup
  • Gloss of Sweden –The Gloss Generation
  • Reserol – Nya generationens nutraceuticals

Snapshots från #daisybeautyrom2016

Vi lyssnade på spännande företagspresentationer, spanade in nyheter, provade produkter som skickades runt och snackade beauty i två dagar. På mittenbilden ovan kärar jag och Sofie ner oss i Grazette of Swedens Crush-dofter. Det är som godis för håret!

Tina Christander och Tanja Bosikovska var på plats från LYX Cosmetics för att berätta om striden med gellack och världsnyheten akryllack som med sin hypoallergena och biomedicinska formula till och med är säkrare än nagellack.

Taket i konferensrummet på Hotel Ambasciatori
Jag kunde inte låta bli att snegla upp på konferensrummets tak ibland. Hur fint liksom?
L'Oréal Paris Summer Glam

L'Oréal Paris bjöd på en riktig färgfest på lördagsmorgonen med visningarna av deras senaste nyheter.

Teresa Grundin in action

Highlight. Contour. Blend. Teresa Grundin delade med sig av sminktips.