Artikeln innehåller reklamlänkar

The Body Shop Oils of Life – Upptäck kraften från fröoljor

The Body Shop Oils of Life

Upplev kraften från fröoljor av svartkummin, nypon och kamelia. Kanske minns ni att jag skrev om The Body Shop Oils of Life i somras? Den som väntar på något gott … Nu finns äntligen den lyxiga gyllene hudvårdsserien i butik.

Det finns en anledning till varför oljor har tagit hudvårdsvärlden med storm. Oljor är inte bara näringsrika, de har en lätt och perfekt konsistens för att verkligen tas upp av huden. Oljor har även den fantastiska egenskapen att göra huden len och mjuk utan att bli kladdig eller fet. Fröoljor är särskilt intressanta eftersom de är en av jordens mest koncentrerade källor av essentiella näringsämnen.

The Body Shop Oils of Life är en HELT underbar hudvårdsserie som tar fram lystern, mjukgör och friskar upp huden. Varje produkt i superserien innehåller en expertblandning av tre kraftfulla fröoljor från tre kontinenter:

  • Fröolja av svartkummin från Nildalen i Egypten – Känd för sina höga halter av antioxidanter
  • Fröolja av kamelia från de ständigt gröna träden i Kina – Naturligt rik på näringsrika oljesyror
  • Fröolja av nypon från Kullarna kring Anderna i Chile – Rik på omega 3 och 6

Upptäck The Body Shop Oils of Life

The Body Shop Oils of Life

Fröoljorna i The Oils of Life är som näringsbomber för huden som tillsammans ger huden vård och underbar lyster. Något jag inte nämnt? Den aromatiska doften är helt amazing! Den känns konstigt nog uppiggande på morgonen och härligt lugnande på kvällen.

The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion

Intensely Revitalising Essence Lotion, 225 kr/160 ml

Prova att inför ett nytt steg i din hudvårdsrutin genom att applicera denna Intensely Revitalising Essence Lotion efter ditt ansiktsvatten. Detta är en unik vatten-olja-sammansättning som gör huden omedelbart mjuk och förbereder huden för nästa steg i hudvårdsrutinen (samt hjälper huden att ta upp efterföljande produkt ännu bättre). Konsistensen är underbar och glider lätt in i huden – utan att kännas oljig.

The Body Shop Intensely Revitalising Facial Oil

Intensely Revitalising Facial Oil, 450 kr/30 ml

Seriens absoluta guldkorn! Intensely Revitalising Facial Oil är en olja gjord på 99% naturliga oljor. Den smälter snabbt och lätt in i huden och ger den en silkeslen finish direkt. Oljan är även intensivt uppfriskande, vårdande, tar fram lystern och minskar tecken på åldrande. 1-2 droppar på fingertopparna är allt som behövs varje morgon och kväll.

Intensely Revitalising Gel Cream

Intensely Revitalising Gel Cream, 375 kr/50 ml

En härlig gelékräm med lystergivande mikropärlor. Perfekt om du gillar lättare konsistenser på fuktighetsbevarande krämer. Intensely Revitalising Gel Cream är härligt svalkande på huden och väldigt dryg. Knappt en mängd stor som en ärta behövs för att smörja in både ansikte och hals.

The Body Shop Intensely Revitalising Cream

Intensely Revitalising Cream, 375 kr/50 ml

Om du hellre vill ha en kräm kan du välja Intensely Revitalising Cream. Den silkesmjuka konsistensen innehåller även den lystergivande mikropärlor och gör att huden känns vårdad, smidig och len. Krämen passar även dig som vill minska tecken på åldrande och fina linjer.

The Body Shop Oils of Life

The Body Shop Oils of Life är helt enkelt en underbar hudvårdsserie med fantastiska egenskaper. Du kommer märka skillnad direkt! Det som gör serien extra lyxig och fantastisk är såklart även den härliga aromatiska doften.

Hudvårdsrutinen känns som en ansiktsbehandling – hemma. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share