Artikeln innehåller reklamlänkar

Kat Von D Beauty lanseras i Skandinavien

Kat Von D Beauty - Sephora Scandinavia

Äntligen kommer Kat Von D Beauty till Sverige och Skandinavien! Den hypade makeupkollektionen lanseras exklusivt hos Sephora – redan nu i november samt i februari 2016. Hur kul!?

I måndags var vi ett gäng skönhetsbloggare som flög ner till Köpenhamn över dagen för att få en exklusiv förhandstitt på Kat Von Ds kollektion.

Den världsberömda tatueraren och tecknaren var själv på plats för att berätta mer om sin kollektion. Kat Von D Beauty har ett personligt uttryck som kombinerar Hollywoods glamour med Rock n' Roll. Produkterna är inte bara otroligt snygga att titta på, de är även kända för att vara högpigmenterade, täckande och färgstarka.

Med sitt stora utbud och färg är det inte konstigt att produkterna lockar både kvinnor och män att ta fram sin inre kreativitet.

Kat Von D Beauty lanseras i Skandinavien

CopenhagenNikolaj Kunsthal

Pressvisningen ägde rum Nikolaj Kunsthal i Köpenhamn. Det är en före detta kyrka som numera är ett konstcentrum – och som passade stämningen perfekt.

Kan Von D

Måste erkänna att det var sjukt coolt att se Kat Von D. Jag har följt både Miami Ink och LA Ink och är ett stort fan av Kat Von D. Hon är så extremt talangfull, tuff, snygg och inspirerande!

Kat von D BeautyStudded Kiss Lipstick

Har ni sett en tuffare läppstickshylsa?

Studded Kiss Lipstick

Studded Kiss Lipstick är revolutionerande läppstift med Color Cushion Technology som gör att läppstiftet får en intensiv, hållbar och sammetslen formula. Bland nyanserna hittar du allt ifrån mattsvart körsbärsröd och nudefärgade nyanser till läppstift i grönt, lila och blått.

Kat Von D's Studded Kiss Lipstick

Vilken färg väljer du?

Kat Von D Beauty

Även Kat Von Ds makeupartist Erik Soto var på plats för att visa hur produkterna kan användas samt dela med sig av sina bästa tips. Här visar han var man ska sluta med sin contouring – två fingrar från munnen.

Shade + Light Eye Contour Palette

Shade + Light Contour Palette & Shade + Light Eye Contour Palette

Kat Von D's makeup artistKat Von D Beauty

Lock-It Tattoo Foundation
Erik Soto täcker sin tatuering på armen med Lock-It Tatto Foundation.

Kanske har du redan set Lock-it Foundation i makeupvideos på Youtube? Det är foundationen som ger en helt otrolig täckning med en matt och mjuk finish. Täckningen är så bra att till och med tatueringar kan täckas över enkelt och smidigt.

Lock-It Tattoo Foundation

Något som också är super är att du enkelt kan få vilken täckningsgrad du vill på foundationen. Blanda bara i lite av den tillhörande primern så kan du få lätt till medium täckning med samma foundation.

Kat Von D's Everlasting Liquid Lipstick

Primern kan även användas tillsammans med Everlasting Liquid Lipstick för att skapa ett eget rouge. Smart va?

Makeup - Kat von D Beauty

Kat Von D Beauty handlar om att våga uttrycka sig med makeup och färg. Vad sägs dessutom om att använda både vit och svart eyeliner eller att satsa på ombre-läppar? Själv älskar jag denna look!

Makeup - Kat von D Beauty

Redan nu i november kommer två av de bästsäljande produkterna (bland annat Shade + Ligth Contour Palette) finnas på Sephora i Skandinavien. Hela Kat Von D Beauty-kollektionen får vi sedan se fram emot i februari näst år.

Är ni taggade? 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share