Artikeln innehåller reklamlänkar

Test: The Body Shop Colour Crush Lipstick

the-body-shop-colour-crush-lipstick
colour-crush-lipstick_the-body-shop

The Body Shop introducerar Colour crush lipstick i 24 olika nyanser. Vi ser allt från röda mattan-rött och flörtigt rosa till nudetonade färger. Jag har provat 6* av dem! 

Läppstiften är tillverkade av krossade färgpigment och är 100 procent cruelty free, 100 procent vegetabilisk och 100 procent lysande. Färgerna är uppdelade i tre olika färgfamiljer: rött, rosa och naturligt. Jag tycker färgerna är riktigt fina och härliga. Mina favoriter kommer dock från samma familj Red hot raspberry, Rush of pink och Coral kiss. Gotta love pink!

Enda minuset är doften, som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Det doftar, men inget speciellt. Eftersom jag har flera godisdoftande läppstift i mina sminklådor är jag lite rädd för att dessa hamnar i skymundan (vilket är synd eftersom det är fina färger, de har en härlig krämig konsistens och håller bra).

color-crush_lipstick
colour_crush_lipstickcolour-crush_lipstick_the-body-shop

Läppstiften kostar 165 kr/st i butik. Du kan titta närmare på dem HÄR.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

Vilken nyans tycker du är finast?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share