Artikeln innehåller reklamlänkar

Test: The Body Shop Colour Crush Lipstick

Test: The Body Shop Colour Crush Lipstick

the-body-shop-colour-crush-lipstick
colour-crush-lipstick_the-body-shop

The Body Shop introducerar Colour crush lipstick i 24 olika nyanser. Vi ser allt från röda mattan-rött och flörtigt rosa till nudetonade färger. Jag har provat 6* av dem! 

Läppstiften är tillverkade av krossade färgpigment och är 100 procent cruelty free, 100 procent vegetabilisk och 100 procent lysande. Färgerna är uppdelade i tre olika färgfamiljer: rött, rosa och naturligt. Jag tycker färgerna är riktigt fina och härliga. Mina favoriter kommer dock från samma familj Red hot raspberry, Rush of pink och Coral kiss. Gotta love pink!

Enda minuset är doften, som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Det doftar, men inget speciellt. Eftersom jag har flera godisdoftande läppstift i mina sminklådor är jag lite rädd för att dessa hamnar i skymundan (vilket är synd eftersom det är fina färger, de har en härlig krämig konsistens och håller bra).

color-crush_lipstick
colour_crush_lipstickcolour-crush_lipstick_the-body-shop

Läppstiften kostar 165 kr/st i butik. Du kan titta närmare på dem HÄR.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

Vilken nyans tycker du är finast?

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

14 reaktioner på ”Test: The Body Shop Colour Crush Lipstick”

  1. Red Siren hade en sjukt underbar färg, gillar verkligen när det är riktigt rött av någon anledning. Synd bara att de är så dyra, hur är de att sminka sig med? Alltså, vissa läppstift är mycket hårda och man måste dra det många gånger för att få den färg man vill ha, madens andra är mjuka och lätta att sminka sig med, om du förstår? Gillar verkligen när läppstift är mjuka och “sköna” att lägga på läpparna. Går de bort snabbt eller håller de en längre tid? 🙂 Kramisar Carro

  2. Mina favoritfärger är 125 och 305. jag ska på en makeupträff på The Body shop denna månaden och då ska jag passa på att testa dem.

    ha en fin och skön söndag! Kram

  3. hej:) asså hur hittar du inspiration på vad du ska blogga om? för du verkar ha något att blogga om varje dag, och själv så har jag noll inspiration, så jag tappar lusten vilket är synd för mig och för läsarna! har du några tips?:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet