Ny kamera: Nikon D800

Ny kamera: Nikon D800

nikon-d800
nikon_d800-camera
nikon_d800
nikon_d800_camera

Från en Nikon D700 till en D800. Som jag väntat på att lägga vantarna på efterträdaren till min kamera. Och nu är den äntligen min! I am in love.

Jag har älskat min Nikon D700 men som prylnörd och multimediatokig journaliststudent har jag inte kunnat sluta tänka på den nya skapelsen. Den största skillnaden mellan de två kamerorna (och det jag ser mest fram emot) är att det går att filma med D800. Med den kan jag spela in film i full HD-kvalitet. Can't wait to try it! Nu måste jag bara bli klar med min portfolio sedan ser jag extra mycket fram emot nästa fotouppdrag! 😀

Angående D700 så har jag inte bestämt vad jag ska göra med den än. Alla gummidelar har svällt upp, nästan lossnat och måste i princip bytas ut så snart som möjligt.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

15 reaktioner på ”Ny kamera: Nikon D800”

  1. Jag är också sugen på att uppgradera min fotoutrustning så fort som möjligt! Min störa dröm är en Canon 5DIII. Drömma kan man 😉

  2. Va kul med en ny kamera. Det ser nästan ut som om du har lite lila färg i håret…jag gillar det, men jag kan gissa att det inte är så.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet