Artikeln innehåller reklamlänkar

Från brunt till rött hår hemma!

Från brunt till rött hår

Så här blev resultatet av min hemmafärgning – från brunt till rött hår. Jag ska bara lägga i en lilaröd färgbomb så det matchar löshåret lite bättre, men annars gillar jag verkligen hårförvandlingen. Hårfärgen är dock sjukt svår att fånga på bild! I strålande dagsljus skiner den starkt rött och i skuggan är det en betydligt mer mörkröd färg. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid färgen. Jag har varit rödhårig förut men det var länge sedan. Just nu hajar jag till varje gång jag ser min spegelbild, haha. Vad tycker ni? Passar jag i rött hår? 🙂

stardivider
red_haired-girl
red_hair-girl
stardivider

Uppdatering: Vill du veta hur jag gjorde? Läs min hemmaguide här.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share