Från brunt till rött hår hemma!

Från brunt till rött hår hemma!

Från brunt till rött hår

Så här blev resultatet av min hemmafärgning – från brunt till rött hår. Jag ska bara lägga i en lilaröd färgbomb så det matchar löshåret lite bättre, men annars gillar jag verkligen hårförvandlingen. Hårfärgen är dock sjukt svår att fånga på bild! I strålande dagsljus skiner den starkt rött och i skuggan är det en betydligt mer mörkröd färg. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid färgen. Jag har varit rödhårig förut men det var länge sedan. Just nu hajar jag till varje gång jag ser min spegelbild, haha. Vad tycker ni? Passar jag i rött hår? 🙂

stardivider
red_haired-girl
red_hair-girl
stardivider

Uppdatering: Vill du veta hur jag gjorde? Läs min hemmaguide här.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

75 reaktioner på ”Från brunt till rött hår hemma!”

 1. Du passar helt sjukt bra i rött, sen är ju rött så himla fint också! Har själv vela färga håret rött eller som Molly Sandén (lila brunt). 😀

 2. Wow! Du passar verkligen i rött hår 😀
  Får mig att vilja skaffa det för att de är så fint på dig. Men nee Inte min grej! men du passar verkligen 😀

  KRam fiffi

 3. Åh, vad tjusigt!! Jag har också varit rödhårig innan (eller med rödbrun) och trivdes superbra i det förutom att färgen försvann väldigt fort. Har du något tips för att det röda ska hålla sig längre? 🙂 Du passar riktigt bra i rött måste jag säga 😀

 4. superfint! Har själv börjat färga i en “svartröd” färg som ger en lite vinröd/smått lila ton. Hade dock velat ha liite mer lila i det.
  Min vanliga bruna hårfärg känns så träkig nu när man vant sig vid en så stark färg 🙂

 5. så fint det blev josefin:)) du passar super bra i det röda!! jAg e själv sååå sugen på den färgen , har varit det i säkert ett år nu:P du blev jättefin!
  kramiz Jozze

 6. Skitsnyggt!!
  Vilken färg använde du? 🙂 lyckades ju få ett katastrofalt resultat häromdagen när jag skulle ha rött, slutade i rött/ljungfärgat/neonrosa…… Hahahahaha

 7. Vad använde du för produkter osv? Vill ha precis sådan där färg på mitt hår 🙂 vågar inte bara gå och köpa nån färgning då det så lätt kan gå fel… D;

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet