Artikeln innehåller reklamlänkar

TEST: Remington Curl Revolution

Remington Curl Revolution - Test

Kan man få fina lockar eller mjuka vågor med bara några klick? Det har jag tagit reda på! I samarbete med Remington har jag testat den nya automatiska locktången Remington Curl Revolution. Det är en ny typ av locktång som, med sina självroterande lockplattor, ska hjälpa dig på traven till en snygg frisyr – utan minsta ansträngning.

Remington Curl Revolution

Om Remington Curl Revolution

  • Instant Curl-teknologi som automatiskt skapar vackra lockar och vågor
  • Digital temperaturdisplay med 5 temperaturlägen
  • 4 x skyddsbeläggning
  • 15 sekunders uppvärmningstid
  • Boost-funktion för tjockare hår och större hårsektioner
  • Temperaturlås
  • Auto-avstängning efter 60 minuter
  • Förvaringsväska
  • Roterbar sladd
  • Pris: 799 kr (finns t.ex. på Lyko och på Elgiganten)

Med en Instant Curl-teknologi roterar den automatiska locktången åt både höger och vänster för variation. Det är bara att placera en hårslinga mellan plattorna och dra brytaren åt antingen höger eller vänster så sköter locktången resten. Remington Curl Revolution är anpassad för alla hårlängder och har en speciell 4x skyddsbeläggning som är antistatisk, turmalinjonisk och keramisk. Det gör att ditt hår glider lättare, får glans och samtidigt gör att du slipper både trassel och frizz. Andra egenskaper är att locktången värms på 15 sekunder och har fem olika temperaturinställningar för en mer flexibel användning.

Test: Remington Curl Revolution
Två vardagslooks med Remington Curl Revolution

Så tycker jag om locktången

Trots att locktången är fin och rosa var mitt första intryck att den kändes lite plastig och billig. Som tur är, är det inte alls något jag märker av när jag lockar håret. Istället är locktången väldigt smidig att använda och det är lätt att snabbt skapa både fina mjuka vågor och festliga lockar. Det är bara att trä in hår mellan plattorna och klicka åt antingen höger eller vänster. Det kan ta några gånger (några testhårslingor), men när man väl fått in själva tekniken (så att håret inte snurrar in sig runt stylern) är det easy peasy att locka håret! En av de absolut största fördelarna är inte bara att det går snabbt utan även att det nog är typ helt omöjligt att bränna sig på locktången. Jag vet inte hur många gånger jag bränt mig på mina andra locktänger. Det faktumet gör detta till ett särskilt perfekt och vänligt stylingverktyg för oss morgontrötta människor. Det, tillsammans med den korta uppvärmningstiden, att det går snabbt och smidigt och att resultatet håller sig fint i två dagar gör detta till en locktång jag varmt kan rekommendera. Särskilt till dig som snabbt vill skapa fina beach waves till vardags.

Läs mer om Remington Curl RevolutionCurlrevolution.se

P.S De två vinnarna i tävlingen om varsin locktång är Emma S och Therese. Stort grattis!

[rwp-review id=”0″]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share