Artikeln innehåller reklamlänkar

FÄRG Collection Färgpalett – Sommarens snyggaste ögonskuggspalett?

FÄRG Collection FärgpalettFÄRG Collection Färgpalett

Hallå, hur fin är inte denna ögonskuggspalett på en skala? Färgpalett heter den och kommer från FÄRG Collection. Palett består av 15 skuggor i de härliga nyanserna: Lavendel, Viol, Lila Syren, Scilla, Ocean, Himmel, Medelhav, Björk, Lime, Citron, Vanilj, Vitsippa, Vinteräpple, Mandarin och Saffran. Jag brukar oftast bara köra på bruna sotningar till vardags, men nu till sommaren vill jag mer än gärna passa på att leka med olika färger. Denna palett kommer säkerligen vara helt perfekt! Jag är så inspirerad av färgerna och ser fram emot att experimentera med olika sminkningar i helgen 🙂 Någon speciellt färgkombo ni skulle vilja se i en sminkning?

Ögonskuggspaletten finns att hitta HÄR.

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

6 reaktioner på ”FÄRG Collection Färgpalett – Sommarens snyggaste ögonskuggspalett?”

  1. OMG! Älskar FÄRG. Vi har deras paletter i skolan, och jag älskar att man kan använde den till allt, speciellt deras chokladpalett, för den kan man ha till hela sminkningen, man kan använda den som contouring, skugga, bryn och att man kan göra den till eyeliner genom att fukta penseln, och att om man blandar det med ett glans kan göra läppglans eller glossyshadow… Synd bara att jag typ lever på studiebidrag… den ligger lite över min budget om man säger så hahah 😛

    1. ÅÅh vill sååå gärna testa deras chokladpalett!! Älskar såna multianvändbara produkter 😀 Vilket kul tips att blanda skuggorna med glans förresten, det måste jag prova!
      Aaw, jag förstår dig 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet