Artikeln innehåller reklamlänkar

Maybelline 100 år + The Nudes

Maybelline The Nudes Palette

Respekt! Tänk att det har gått hela 100 år sedan Maybelline föddes. Året var 1915 när kemisten Thomas L. Williams grundade företaget efter att, två år tidigare, ha skapat den första mascaran av vaselin och kol. Williams ville hjälpa sin syster Mabel att snärja sin drömman, Chad. Chad var inte lättflörtad, men med hjälp av kombinationen av svart kol och vaseline blev Mabels blick oemåtståndlig. William såg produktens potential och utvecklade en tidig version av dagens mascara som fick heta Maybelline (Mabel + vaseline).

På 30-talet lanserade Maybelline den första ögonbrynspennan. Några decennier senare, 1971, skapades Great Lash Mascara, som nu är en nästintill legendarisk mascara. I dag är Maybelline New York även ett av världens största makeupmärken och karaktäriseras av kvalitet, tillgänglighet, trendkänsla och innovation.

Maybelline - 100-årsjubileum

Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline.

Maybelline firar 100 år Maybelline firar 100 år

Den senaste nyheten från Maybelline är ögonskuggspaletten The Nudes som är framtagen av Yadim, Maybelline New Yorks internationella makeupartister. Paletten innehåller både matta och skimrande skuggor i 12 olika naturfärgade nyanser. Det är en typiskt bra multifunktionell nude-palett som man gärna vill ha hemma! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share