Maybelline 100 år + The Nudes

Maybelline 100 år + The Nudes

Maybelline The Nudes Palette

Respekt! Tänk att det har gått hela 100 år sedan Maybelline föddes. Året var 1915 när kemisten Thomas L. Williams grundade företaget efter att, två år tidigare, ha skapat den första mascaran av vaselin och kol. Williams ville hjälpa sin syster Mabel att snärja sin drömman, Chad. Chad var inte lättflörtad, men med hjälp av kombinationen av svart kol och vaseline blev Mabels blick oemåtståndlig. William såg produktens potential och utvecklade en tidig version av dagens mascara som fick heta Maybelline (Mabel + vaseline).

På 30-talet lanserade Maybelline den första ögonbrynspennan. Några decennier senare, 1971, skapades Great Lash Mascara, som nu är en nästintill legendarisk mascara. I dag är Maybelline New York även ett av världens största makeupmärken och karaktäriseras av kvalitet, tillgänglighet, trendkänsla och innovation.

Maybelline - 100-årsjubileum

Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline.

Maybelline firar 100 år Maybelline firar 100 år

Den senaste nyheten från Maybelline är ögonskuggspaletten The Nudes som är framtagen av Yadim, Maybelline New Yorks internationella makeupartister. Paletten innehåller både matta och skimrande skuggor i 12 olika naturfärgade nyanser. Det är en typiskt bra multifunktionell nude-palett som man gärna vill ha hemma! ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

10 reaktioner på ”Maybelline 100 år + The Nudes”

  1. Vad häftigt att Maybelline funnits så länge! Tycker verkligen om Nude paletten, har även sett att det finns en likadan fast med lite mer rosa-tonade färger som är såå fin.

  2. Vad häftigt att Maybelline funnits så länge! Tycker verkligen om Nude paletten, har även sett att det finns en likadan fast med lite mer rosa-tonade färger som är såå fin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet