Artikeln innehåller reklamlänkar

Test: 6 Highlight & Contour-produkter under 500 kr

Highlight & Contour Kit

I dag är Highlight & Contour-produkter en basvara i sminkväskan. Jag har testat sex olika produkter under 500 kr som ska hjälpa dig att definiera och framhäva dina bästa ansiktsdrag.

Vilken tror du är bäst i test (inget tjuvtittande)?

Loreal Infallible Sculpt Palette

Detta är en ny kontureringspalett med en lätt creme-puder-formula. Med andra ord: det bästa av två världar. Krämformulan gör den lätt att applicera och tona ut på ett naturligt sätt medan puderfinishen gör att resultatet håller länge.

Betyg: 4/5
Shop
: Loreal Infallible Sculpt Palette, 179 kr

Loreal Infallible Sculpt Palette

Deborah Palette Contouring Kit

En ny palett med fyra olika nyanser för highlighting och skulptering. Den mörka skulpteringsnyansen är lite för varm och gul för min smak, men annars är det en riktigt prisvärd palett för dig som även vill ha en solkysst look.

Betyg: 3,5/5
Shop: Deborah Palette Contouring Kit, 159 kr

Deborah Palette Contouring Kit

IsaDora Face Sculptor Natural Bronze

Detta nya och fina Face Sculptor kit från IsaDora innehåller två matta bronzers och en skimrande highlighter. Paletten är allt jag behöver för att definiera ansiktsdragen på ett naturligt sätt och samtidigt ge ansiktet en fin glöd och lyster. En perfekt palett i sommar.

Betyg: 4,5/5 – En resefavorit!
Shop: IsaDora Face Sculptor Natural Bronze, 199 kr

IsaDora Face Sculptor Natural Bronze

Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette

Jag fullkomligt ÄLSKAR denna palett! Skuggorna är otroligt bra pigmenterade och gör contouring så enkelt! Till skillnad från andra highlight & contour kit är Shade + Light laddad med matta nyanser som fångar de naturliga nyanserna i skuggor och ljus. Paletten innehåller tre olika nyanser för contouring och tre för higlighting. Samlingen är perfektion.

Betyg: 5/5 – Bäst i test!
Shop
: Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette, 470 kr

Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette

Nyx Wonder Stick

En krämig penna med ett stift för highligting och ett för contouring. Pennan är väldigt enkel och smidig att använda med sin krämiga finish. Dock försvinner mycket av contouring-färgen när man blendar vilket gör att man måste bygga på för att få mer än en väldigt diskret skulptering. Annars är det en riktigt bra multifunktionell penna där highlighting-stiftet även kan användas för att dölja små finnar och röda partier.

Betyg: 3,5/5
Shop: Nyx Wonder Stick, 129 kr

NYX Wonder Stick

Nyx Highlight & Contour Pro Palette

En mer prisvärd Highlight & Contour Palette får du leta efter! Denna palett blir din för ynka 249 kronor och innehåller åtta olika nyanser som går från varmt till kallt. Det är lätt att bygga upp färgerna, blenda, highlighta och få det resultat du önskar. Pigmenten är dessutom jättebra och sitter i princip hela dagen med lite fixeringsspray över. Detta är ett riktigt kap med andra ord.

Betyg: 4,5/5 – mest prisvärd!
Shop: Nyx Highlight & Contour Pro Palette, 249 kr

Nyx Highlight & Contour Pro Palette

Shop the post

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share