Test: 6 Highlight & Contour-produkter under 500 kr

Highlight & Contour Kit

I dag är Highlight & Contour-produkter en basvara i sminkväskan. Jag har testat sex olika produkter under 500 kr som ska hjälpa dig att definiera och framhäva dina bästa ansiktsdrag.

Vilken tror du är bäst i test (inget tjuvtittande)?

Loreal Infallible Sculpt Palette

Detta är en ny kontureringspalett med en lätt creme-puder-formula. Med andra ord: det bästa av två världar. Krämformulan gör den lätt att applicera och tona ut på ett naturligt sätt medan puderfinishen gör att resultatet håller länge.

Betyg: 4/5
Shop
: Loreal Infallible Sculpt Palette, 179 kr

Loreal Infallible Sculpt Palette

Deborah Palette Contouring Kit

En ny palett med fyra olika nyanser för highlighting och skulptering. Den mörka skulpteringsnyansen är lite för varm och gul för min smak, men annars är det en riktigt prisvärd palett för dig som även vill ha en solkysst look.

Betyg: 3,5/5
Shop: Deborah Palette Contouring Kit, 159 kr

Deborah Palette Contouring Kit

IsaDora Face Sculptor Natural Bronze

Detta nya och fina Face Sculptor kit från IsaDora innehåller två matta bronzers och en skimrande highlighter. Paletten är allt jag behöver för att definiera ansiktsdragen på ett naturligt sätt och samtidigt ge ansiktet en fin glöd och lyster. En perfekt palett i sommar.

Betyg: 4,5/5 – En resefavorit!
Shop: IsaDora Face Sculptor Natural Bronze, 199 kr

IsaDora Face Sculptor Natural Bronze

Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette

Jag fullkomligt ÄLSKAR denna palett! Skuggorna är otroligt bra pigmenterade och gör contouring så enkelt! Till skillnad från andra highlight & contour kit är Shade + Light laddad med matta nyanser som fångar de naturliga nyanserna i skuggor och ljus. Paletten innehåller tre olika nyanser för contouring och tre för higlighting. Samlingen är perfektion.

Betyg: 5/5 – Bäst i test!
Shop
: Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette, 470 kr