Artikeln innehåller reklamlänkar

TECKNING: Tom Welling som Superman

drawing-tom-welling-superman

Här är ögonblicket vi Smallville-fans längtat efter i över 200 avsnitt! Att se Tom Welling strunta i regeln ”No tights, no flights”. Att faktiskt se när Clark Kent uppfyller sitt öde och blir Superman.  

För inte så länge sedan plöjde jag igenom alla 10 säsonger av Smallville igen. För tredje gången. Haha, Stålis i mitt hjärta! Jag är en sann superhjältenörd. Nu har jag även börjat läsa serietidningen Smallville Season 11 som tar vid där det sista avsnittet av Smallville slutar. Hur som helst, jag blev väldigt inspirerad av hur serietidningen är ritad och kunde inte låta bli min Superman-teckning som låg och dammade i en låda. Och nu äntligen är den klar! Vad tycks om min ”Tom Welling som Superman”? 😀

Drawing_Tom_Welling_Superman

Jag har utgått från denna bild och använt Promarkers, färgpennor, tusch, topplack och nagelglitter i blått och silver.

tom-welling-drawing-superman

Ingen super speed här inte. Tänk. Jag började med teckningen i maj förra året. Sedan gjorde jag aldrig klart den. Förrän nu.

Teckning-Tom-Welling-Superman

Bling-bling for the win! Nästa teckning ni får se av mig kommer nog vara en digital sådan. Inspirerad av den tecknade fortsättningen på Smallville. Kanske en bloggare i serietidningsstuk? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share