Artikeln innehåller reklamlänkar

Sommarnyheter från The Body Shop

the-body-shop-sommar-2014

Vattenlotus från Fijiöarna i Stilla havet, tidigt skördade hallon och handkrämer i miniformat. Det är några av nyheterna hos The Body Shop denna sommar. Ta en titt! 

När jag hämtade ut det fullproppade bloggpaketet från The Body Shop i helgen bultade mitt hjärta lite extra. Det är alltid något speciellt med nyheter från TBS. Och denna sommar är inget undantag.

Fijian Water Lotus
Fijian Water Lotus – som paradiset på en flaska.

Nya Fijian Water Lotus är en kollektion som är inspirerad av de tropiska Fijiöarna. Upplyftande toppnoter av mandarin och litsea, hjärtnoter av vattenlotus från Fijiöarna i Stilla havet och ros, för att avsluta med en basnot av en livlig havsbris. Visst låter det somrigt? Doften är superfräsch och kan mycket väl beskrivas som paradiset på en flaska. I kollektionen hittar du Perfume Oil, Eau de Toilette, Fagrance Mist, Shower Gel, Body Lotion och Body Butter.

The Body Shop Hand Cream
Perfekt size för handväskan.

The Body Shop Hand Cream är en ny handkrämskollektion som levereras i praktiskt reseformat (minituber på 30 ml).  Handkrämen har en geléaktiga krämformula som absorberas snabbt av huden och gör händerna mjuka och lena på ett ögonblick. Kommer i åtta olika dofter: Pink Grapefruit, Coconut, Strawberry, Satsuma, Shea, Moringa, Mango och Honeymania. Honeymania är en av mina absoluta favoritdofter hos The Body Shop så den lilla handkrämen är definitivt ett måste.

the-body-shop-must-have
Några bästsäljare som lyfts fram lite extra i sommar.

The Body Shops Beauty Must Haves låter dig upptäcka några av de mest sålda produkterna som är älskade av skönhetsexperter, bloggare, kunder och personal. Dessa bästsäljare lyfts fram under sommarens skönhetsmåsten. Bland alla Beauty Must Haves hittar du bland annat Nutriganics Drop Of Youth, Lip Gloss, Super Volume Mascara, Spa Wisdom Polynesi Monoi Miracle Oil, Aloe Soothing Gel och All-in-One BB Cream. 

The Body Shop - Special Edition Early-Harvest Raspberry
En wow-kollektion och sommarmåste.

Sist men inte minst, hittar du nu Special Edition Early Harvest Raspberry på butikshyllorna. Det är en helt FANTASTISK kollektion med den ljuva doften av hallon. Hallonen som används till serien handplockas tidigt för att bevara deras antioxidanter. Ni som följt min blogg vet att jag har svårt att låta bli att äta dessa produkter, haha. De doftar helt amazing! Ett måste denna sommar!

Vad tycker du om The Body Shops sommarnyheter? Något du vill se mer av? 🙂 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share