This post is available in

Philips Stream & Go

Ta chansen att kamma hem en av årets absolut smartaste prylar! I samarbete med Philips tävlar jag ut Philips Stream & Go, ett handhållet strykjärn som gör att du kan stryka alla dina kläder direkt i garderoben. Ingen strykbräda behövs!

Det är bara att fylla ångstrykjärnets vattentank och låta vattnet värmas upp i 45 sekunder. Sedan tar Stream & Go snabbt bort klädveck med konstant ånga – på vilka klädmaterial som helst. Smidigare kan det knappast bli.

Är du sugen på att vinna Philips Stream & Go?
Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna i en kommentar.

För pluspoäng:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook
+ Följ mig på Bloglovin

Tävlingen avslutas 31 augusti klockan 15.00.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Louise, grattis!

50 KOMMENTARER

 1. Åh, jag skulle väldigt gärna vilja vinna en steam&go. Jag tar mig aldrig tid att stryka kläder, gardiner osv. Trots att jag vet att de blir mycket finare om man gör det. Men det är så drygt att släpa fram strykbräda och strykjärn. Det är inte någonting som får plats i vår lilla lägenhet direkt heller, så då blir det inte av och kläderna som verkligen skulle behöva strykas hamnar längst in i garderoben eller så bär man dom skrynkliga fast det inte ser bra ut. Hade varit fantastiskt att kunna stryka kläderna enkelt!

  Jag gillar dig redan på facebook (Linnéa Holmsten) och följer på bloglovin’

 2. Varför vill jag vinna? Jo för att det är ju typ smartaste produkten ever? Ärligt! Har hänt allt för många gånger att jag har klätt på mig någon sjysst skjorta tex. Och så har den varit skrynklig?! Och då får man panik och letar fram något annat. Då blir ju morgonen förstörd, speciellt om man är som mig, långt ifrån tidsoptimist. Är alltid i tid och det värsta som finns är att komma för sent typ! Därför hinner jag ju inte stryka mitt plagg. Men har man ett sånt litet och smart strykhjärn så hinner man! Och man kommer i god tid dessutom. Det är väl min motivering. Jag håller tummarna! 🙂 tummen upp för en superbra blogg också!

 3. Jag har avverkat hur många strykbrädor och strykjärn som helst och har nu gett upp, för de går ju bara sönder… Har många fina klänningar och skjortor som aldrig får se dagens ljus pga detta så jag skulle verkligen behöva en sån här smart pryl så att jag kan använda mina kläder utan att behöva skämmas!

 4. Det låter oerhört smart och detta strykjärn skulle verkligen passa mig då vi bor så himla litet. Jag orkar aldrig ta fram strykjärn och strykbräda då de står inne i vår enda garderob och tro mig det finns verkligen hundra saker där inne som blockerar vägen för att ta ut dessa saker. Dvs det slutar med att jag aldrig stryker något även om det verkligen behövs. Gillar och följer

 5. WOOOW!! Detta måste vara uppfunnet enkom just för mig för finns det någon som hatar att stryka kläder värre än mig??? nä skulle inte tro det, jag har typ nästan helt slutat att köpa kläder som man måste stryka, men när man reser bort och packar upp kläderna ur resväskan så är de ju ändå skrynkliga och har fula ” vikveck ” hur noga man än varit när man packat ner dem, ja och tänk alla konstiga strykjärns brännskador jag fått fattar inte hur, men lik förbenat så bränner jag mig och ont som attan gör det och fula märken på armarna får man. 🙁 så som sagt detta måste ju någon snäll liten ängel uppfunnit just till mig!!! 😉
  Jag gillar din fb sida sedan tidigare och följer dig på bloglovin sedan länge under mitt namn Christina Frisberg.
  Drömmer och hoppas och tror att det inom mig en liten vinnare bor!! 🙂
  Kramar Christina.

 6. Jag har ett stort intresse för kläder och att klä mig snyggt, men genom att kläderna ibland kan vara skrynkliga så blir det att man tappat motivationen och tar något annat, vilket i sig är väldigt oekonomiskt eftersom man köper kläder som sedan bara hänger och det är i det hela inte bra för miljön heller och helt ärligt ? vem hinner stryka kläder efter jobbet eller innan man ska iväg? nej tänkte väl det. Det här plus att jag kommer bo utomlands senare i höst under, en kortare tid, gör att jag väldigt, väldigt gärna vill vinna. Det kommer inte finnas strykjärn i lägenheten vilket minskar klädvalen drastiskt och därför skulle denna vara helt perfekt och jag skulle antagligen bli bästa vän med mina roomies !

  följer och gillar via bloglovin och Facebook

 7. åh, detta skulle vara perfekt att vinna då strykjärn har förstört vissa av mina kläder. Även om det står att man kan stryka dem har det blivit fläckar och ser allmänt konstiga ut. Vissa kläder får man inte ens använda strykjärn och dem blir skrynkliga, vad hade inte varit mer perfekt att vinna något sånt här smidigt så man slipper skrynkliga kläder. Hade varit en perfekt födelsedagspresent då jag fyller år 2 september, då kanske jag till och med kan använda min favoritklänning som behövs få bort rynkorna ifrån.

  följer dig redan på fb (yohanna puffen svensson) och på bloglovin (yohanna puffen svensson)

  Skulle vara guldvärd att vinna detta, ps. älskar din blogg 😀

 8. Jag är (verkligen) ingen morgonmänniska och att dra fram strykjärn och strykbräda tar för lång tid! Med Steam & Go skulle jag kunna fixa till skrynkliga kläder och veck på nolltid!

 9. åå herregud den där vore verkligen något för mig som är en äkta spontanare. Jag kan ju aldrig i tid planera vad jag ska ha på mig och då får jag oxå gå med skrynkliga kläder…vilket verkligen inte är snyggt 😉
  Men är man en känslomänniska som jag är som vill ” känna in ” vad man ska ha för kläder för dagen så skulle en sån skulle vara perfekt för mig och få mig att känna mig ännu snyggare

 10. Den här hade haft en självklar plats i mitt hem! Jag har flera snygga skjortor som jag nästan aldrig använder för att jag inte tycker det blir riktigt bra med vanligt strykjärn, och det är alltid en sådan process att stryka dem när man väl försöker. Jag har också många t-shirts som blivit skrynkliga av att ligga vikta (har varken plats att hänga dem eller tillräckligt många galgar att hänga dem på) och detta är ändå ett plagg som ska vara det lättaste att bara dra på sig när inspirationen tryter och tiden inte finns… Ironiskt, eller hur?
  Blev så köpsugen när du skrev en recension om denna produkt tidigare men som student har jag verkligen inte råd att investera i en. Än en gång, ironiskt när jag kastar lika mycket pengar i sjön för att jag inte kan använda kläderna jag köpt. 😉

  Följer dig på bloglovin! Nu håller jag tummarna för en skrynkelfri framtid 🙂

 11. Min man använder kostym och skjorta ett par gånger i månaden och han är snyggast i världen då. Men eftersom jag verkligen SUGER på att stryka så känner jag mig så värdelös när han ska fixa i ordning allt det där. Jag strök hans skjorta en gång och då blev den värre än tidigare och han fick spendera dubbelt så lång tid för att fixa i ordning strykningen. =( Denna produkt skulle kunna hjälpa mig massor, så jag skulle kunna känna mig mindre värdelös… Det låter som en perfekt produkt! =)

 12. Jag HATAR att stryka så mycket att jag helt enkelt inte köper kläder som behöver strykas och de få plagg jag har som jag nog BORDE stryka blir helt enkelt inte använda. Men jag skulle vilja vinna den här åt min sambo, ännu en stryk-hatare, men som alla män så äger han en gedigen samling fina skjortor men pga stryk-latheten så får jag sällan se honom i dessa. Han jobbar utomlands i Afghanistan och komemr faktiskt hem till sin födelsedag och det vore en perfekt present att ge honom och eftersom vi ska gå ut och fira honom så hade jag ju kanske fått se honom i någon av sina fina skjortor till kvällen om jag vann denna fantastiska apparat!

  Följer både på fb och bloglovin!

  Mvh
  Anna-Märta (stalnave@gmail.com)

 13. Hej!
  Jag gillar och följer redan på både Facebook och bloglovin, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja vinna för den här skulle inte bara underlätta för mig, den skulle nog öka min självständighet. Jag är handikappad och kan inte stå och Stryka kläder och sånt utan min man måste jämt hjälpa mig. Tror att jag skulle orka använda den här utan för mycket smärta och utan att nån led hoppar ur. Det vore verkligen underbart att kunna göra nåt själv igen 🙂
  Som handikappad värdesätter man allt man kan göra utan hjälp.
  Ha en härlig söndag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 14. Gud vilken rolig tävling! Precis vad jag behöver!
  Jag och min man bor på knappt 20kvm. (Fråga mig inte hur vi klarar av det för det vet jag knappt själv haha) Det är så pass litet att vi faktiskt inte får plats att ställa upp en strykbräda någonstans i lägenheten. Inte har dom några uttag i tvättstugan så man kan stryka där heller.
  Jag har så mycket kläder som behöver strykas, som jag inte har kunnat använda sedan vi flyttade hit, vilket verkligen känns jättetrist. Den här skulle med andra ord göra otroligt stor skillnad för oss och på köpet skulle det kännas som att få en halv ny garderob:P
  Så nu håller jag alla tummar jag har för att jag har turen att vinna den här tävlingen.
  Ps. Jag gillar och följer 🙂

 15. Jag skulle vilja vinna den här eftersom att jag hatar att stryka kläder, men jag måste verkligen göra det, mina kläder blir jämt skrynkliga… De är så segt att hålla på och riva ut stykjärnet typ varje dag… Usch hatar de! De skulle vara super skönt att ha en sån här, mycke lättare å roligare 😀 Då skulle man nästan vilja stryka mer 😉

  Följde dig redan på fb å blogvin 🙂

 16. Jag är verkligen urusel på att stryka så i mitt hem finns inget strykjärn, men med denna piffiga grej så skulle min vardag verkligen underlättas. Det händer ofta att min kille behöver en skjorta struken och det känns väldigt dumt att behöva åka med kläderna till svärmor för att få dom strukna. Nej, nu måste det slutas med detta och börja klara sig själva istället, om det bara tar 45 sekunder och man inte behöver en strykbräda ens så självklart är jag med och tävlar!

  Gillar dig redan på Facebook och följer dig också på Bloglovin!

 17. Kort och gott – så mycket kläder hänger i garderoben och ruttnar för att jag aldrig tar mig tid att stryka dem. Det känns så onödigt verkligen. Jag älskar skjortor, men sällan tar jag fram det vanliga järnet. Har flera gånger tänkt, när jag satt på mig en relativt skrynklig skjorta, att fasiken vad underbart det hade vart om jag bara kunde dra järnet på mig själv nu – men inser att det inte är en genialisk idé. Känns som en dålig motivering, men också för att strykjärnet ofta är upptaget, då min kära sambo, som i princip bara använder skjorta eller piké jämt och ständigt ockuperar både strykjärnet och brädan.

  Följer redan på Bloglovin’ & gillar redan på FB 🙂

 18. Har trångt i garderoben så kläderna får alltid skrynklor och veck. Inte kul att behöva ta fram strykbrädan och börja om från början varje gång man ska klä sig. Det här vore perfekt för mig, för att inte tala om så praktiskt att ha med sig på alla resor.

 19. Gillar dig på Facebook.

  Jag har så många skrynkliga kläder…
  Som hänger oanvända i garderoben oavsett väder..
  Tänk om man detta smarta strykjärn fick vinna..
  Då skulle jag bli en slät och välklädd kvinna..
  Och slippa köpa strykfria blusar överallt.
  Ja det skulle kännas riktigt ballt!

 20. Åh, hur perfekt vore inte den att ha med sig alla de gånger man får packa upp skrynkliga kläder ur resväskan och man ska på ett viktigt möte alldeles efter frukost!
  Nu är det i och för sig min man som reser runt mest och den här smarta prylen skulle väl till och med han klara, så vi slipper alla dyra fakturor på tvätt och strykning från de hotell han bor på.
  Det finns så mycket annat roligt man kan göra för de pengarna! 🙂
  Både gillar och följer redan.

 21. Jag hinner aldrig stryka. Tar mig inte tid. Tycker det är tungt och svettigt. Så här hemma går vi i skrynkliga kläder, det hänger ostrukna gardiner och på bordet ligger det en liten duk som inte är slät.
  Jag har haft samma strykjärn sedan jag var 19. Vore grymt att få byta så jag kanske kan stryka någon skjorta eller två inom en snar framtid. För jag vill ju verkligen använda dem 😉

  följer dig på bloglovin.