Artikeln innehåller reklamlänkar

Tävla och vinn Philip Stream & Go

Philips Stream & Go

Ta chansen att kamma hem en av årets absolut smartaste prylar! I samarbete med Philips tävlar jag ut Philips Stream & Go, ett handhållet strykjärn som gör att du kan stryka alla dina kläder direkt i garderoben. Ingen strykbräda behövs!

Det är bara att fylla ångstrykjärnets vattentank och låta vattnet värmas upp i 45 sekunder. Sedan tar Stream & Go snabbt bort klädveck med konstant ånga – på vilka klädmaterial som helst. Smidigare kan det knappast bli.

Är du sugen på att vinna Philips Stream & Go?
Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna i en kommentar.

För pluspoäng:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook
+ Följ mig på Bloglovin

Tävlingen avslutas 31 augusti klockan 15.00.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Louise, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

50 reaktioner på ”Tävla och vinn Philip Stream & Go”

 1. Åh, jag skulle väldigt gärna vilja vinna en steam&go. Jag tar mig aldrig tid att stryka kläder, gardiner osv. Trots att jag vet att de blir mycket finare om man gör det. Men det är så drygt att släpa fram strykbräda och strykjärn. Det är inte någonting som får plats i vår lilla lägenhet direkt heller, så då blir det inte av och kläderna som verkligen skulle behöva strykas hamnar längst in i garderoben eller så bär man dom skrynkliga fast det inte ser bra ut. Hade varit fantastiskt att kunna stryka kläderna enkelt!

  Jag gillar dig redan på facebook (Linnéa Holmsten) och följer på bloglovin’

 2. Varför vill jag vinna? Jo för att det är ju typ smartaste produkten ever? Ärligt! Har hänt allt för många gånger att jag har klätt på mig någon sjysst skjorta tex. Och så har den varit skrynklig?! Och då får man panik och letar fram något annat. Då blir ju morgonen förstörd, speciellt om man är som mig, långt ifrån tidsoptimist. Är alltid i tid och det värsta som finns är att komma för sent typ! Därför hinner jag ju inte stryka mitt plagg. Men har man ett sånt litet och smart strykhjärn så hinner man! Och man kommer i god tid dessutom. Det är väl min motivering. Jag håller tummarna! 🙂 tummen upp för en superbra blogg också!

 3. Jag har avverkat hur många strykbrädor och strykjärn som helst och har nu gett upp, för de går ju bara sönder… Har många fina klänningar och skjortor som aldrig får se dagens ljus pga detta så jag skulle verkligen behöva en sån här smart pryl så att jag kan använda mina kläder utan att behöva skämmas!

 4. Cecilia Eriksson

  Det låter oerhört smart och detta strykjärn skulle verkligen passa mig då vi bor så himla litet. Jag orkar aldrig ta fram strykjärn och strykbräda då de står inne i vår enda garderob och tro mig det finns verkligen hundra saker där inne som blockerar vägen för att ta ut dessa saker. Dvs det slutar med att jag aldrig stryker något även om det verkligen behövs. Gillar och följer

 5. Christina Frisberg

  WOOOW!! Detta måste vara uppfunnet enkom just för mig för finns det någon som hatar att stryka kläder värre än mig??? nä skulle inte tro det, jag har typ nästan helt slutat att köpa kläder som man måste stryka, men när man reser bort och packar upp kläderna ur resväskan så är de ju ändå skrynkliga och har fula ” vikveck ” hur noga man än varit när man packat ner dem, ja och tänk alla konstiga strykjärns brännskador jag fått fattar inte hur, men lik förbenat så bränner jag mig och ont som attan gör det och fula märken på armarna får man. 🙁 så som sagt detta måste ju någon snäll liten ängel uppfunnit just till mig!!! 😉
  Jag gillar din fb sida sedan tidigare och följer dig på bloglovin sedan länge under mitt namn Christina Frisberg.
  Drömmer och hoppas och tror att det inom mig en liten vinnare bor!! 🙂
  Kramar Christina.

 6. Jag har ett stort intresse för kläder och att klä mig snyggt, men genom att kläderna ibland kan vara skrynkliga så blir det att man tappat motivationen och tar något annat, vilket i sig är väldigt oekonomiskt eftersom man köper kläder som sedan bara hänger och det är i det hela inte bra för miljön heller och helt ärligt ? vem hinner stryka kläder efter jobbet eller innan man ska iväg? nej tänkte väl det. Det här plus att jag kommer bo utomlands senare i höst under, en kortare tid, gör att jag väldigt, väldigt gärna vill vinna. Det kommer inte finnas strykjärn i lägenheten vilket minskar klädvalen drastiskt och därför skulle denna vara helt perfekt och jag skulle antagligen bli bästa vän med mina roomies !

  följer och gillar via bloglovin och Facebook

 7. åh, detta skulle vara perfekt att vinna då strykjärn har förstört vissa av mina kläder. Även om det står att man kan stryka dem har det blivit fläckar och ser allmänt konstiga ut. Vissa kläder får man inte ens använda strykjärn och dem blir skrynkliga, vad hade inte varit mer perfekt att vinna något sånt här smidigt så man slipper skrynkliga kläder. Hade varit en perfekt födelsedagspresent då jag fyller år 2 september, då kanske jag till och med kan använda min favoritklänning som behövs få bort rynkorna ifrån.

  följer dig redan på fb (yohanna puffen svensson) och på bloglovin (yohanna puffen svensson)

  Skulle vara guldvärd att vinna detta, ps. älskar din blogg 😀

 8. Jag är (verkligen) ingen morgonmänniska och att dra fram strykjärn och strykbräda tar för lång tid! Med Steam & Go skulle jag kunna fixa till skrynkliga kläder och veck på nolltid!

 9. åå herregud den där vore verkligen något för mig som är en äkta spontanare. Jag kan ju aldrig i tid planera vad jag ska ha på mig och då får jag oxå gå med skrynkliga kläder…vilket verkligen inte är snyggt 😉
  Men är man en känslomänniska som jag är som vill ” känna in ” vad man ska ha för kläder för dagen så skulle en sån skulle vara perfekt för mig och få mig att känna mig ännu snyggare

 10. Den här hade haft en självklar plats i mitt hem! Jag har flera snygga skjortor som jag nästan aldrig använder för att jag inte tycker det blir riktigt bra med vanligt strykjärn, och det är alltid en sådan process att stryka dem när man väl försöker. Jag har också många t-shirts som blivit skrynkliga av att ligga vikta (har varken plats att hänga dem eller tillräckligt många galgar att hänga dem på) och detta är ändå ett plagg som ska vara det lättaste att bara dra på sig när inspirationen tryter och tiden inte finns… Ironiskt, eller hur?
  Blev så köpsugen när du skrev en recension om denna produkt tidigare men som student har jag verkligen inte råd att investera i en. Än en gång, ironiskt när jag kastar lika mycket pengar i sjön för att jag inte kan använda kläderna jag köpt. 😉

  Följer dig på bloglovin! Nu håller jag tummarna för en skrynkelfri framtid 🙂

 11. Min man använder kostym och skjorta ett par gånger i månaden och han är snyggast i världen då. Men eftersom jag verkligen SUGER på att stryka så känner jag mig så värdelös när han ska fixa i ordning allt det där. Jag strök hans skjorta en gång och då blev den värre än tidigare och han fick spendera dubbelt så lång tid för att fixa i ordning strykningen. =( Denna produkt skulle kunna hjälpa mig massor, så jag skulle kunna känna mig mindre värdelös… Det låter som en perfekt produkt! =)

 12. Anna-Märta Stålnäve

  Jag HATAR att stryka så mycket att jag helt enkelt inte köper kläder som behöver strykas och de få plagg jag har som jag nog BORDE stryka blir helt enkelt inte använda. Men jag skulle vilja vinna den här åt min sambo, ännu en stryk-hatare, men som alla män så äger han en gedigen samling fina skjortor men pga stryk-latheten så får jag sällan se honom i dessa. Han jobbar utomlands i Afghanistan och komemr faktiskt hem till sin födelsedag och det vore en perfekt present att ge honom och eftersom vi ska gå ut och fira honom så hade jag ju kanske fått se honom i någon av sina fina skjortor till kvällen om jag vann denna fantastiska apparat!

  Följer både på fb och bloglovin!

  Mvh
  Anna-Märta ([email protected])

 13. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag gillar och följer redan på både Facebook och bloglovin, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja vinna för den här skulle inte bara underlätta för mig, den skulle nog öka min självständighet. Jag är handikappad och kan inte stå och Stryka kläder och sånt utan min man måste jämt hjälpa mig. Tror att jag skulle orka använda den här utan för mycket smärta och utan att nån led hoppar ur. Det vore verkligen underbart att kunna göra nåt själv igen 🙂
  Som handikappad värdesätter man allt man kan göra utan hjälp.
  Ha en härlig söndag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  [email protected]

 14. Gud vilken rolig tävling! Precis vad jag behöver!
  Jag och min man bor på knappt 20kvm. (Fråga mig inte hur vi klarar av det för det vet jag knappt själv haha) Det är så pass litet att vi faktiskt inte får plats att ställa upp en strykbräda någonstans i lägenheten. Inte har dom några uttag i tvättstugan så man kan stryka där heller.
  Jag har så mycket kläder som behöver strykas, som jag inte har kunnat använda sedan vi flyttade hit, vilket verkligen känns jättetrist. Den här skulle med andra ord göra otroligt stor skillnad för oss och på köpet skulle det kännas som att få en halv ny garderob:P
  Så nu håller jag alla tummar jag har för att jag har turen att vinna den här tävlingen.
  Ps. Jag gillar och följer 🙂

 15. Jag skulle vilja vinna den här eftersom att jag hatar att stryka kläder, men jag måste verkligen göra det, mina kläder blir jämt skrynkliga… De är så segt att hålla på och riva ut stykjärnet typ varje dag… Usch hatar de! De skulle vara super skönt att ha en sån här, mycke lättare å roligare 😀 Då skulle man nästan vilja stryka mer 😉

  Följde dig redan på fb å blogvin 🙂

 16. Jag är verkligen urusel på att stryka så i mitt hem finns inget strykjärn, men med denna piffiga grej så skulle min vardag verkligen underlättas. Det händer ofta att min kille behöver en skjorta struken och det känns väldigt dumt att behöva åka med kläderna till svärmor för att få dom strukna. Nej, nu måste det slutas med detta och börja klara sig själva istället, om det bara tar 45 sekunder och man inte behöver en strykbräda ens så självklart är jag med och tävlar!

  Gillar dig redan på Facebook och följer dig också på Bloglovin!

 17. Kort och gott – så mycket kläder hänger i garderoben och ruttnar för att jag aldrig tar mig tid att stryka dem. Det känns så onödigt verkligen. Jag älskar skjortor, men sällan tar jag fram det vanliga järnet. Har flera gånger tänkt, när jag satt på mig en relativt skrynklig skjorta, att fasiken vad underbart det hade vart om jag bara kunde dra järnet på mig själv nu – men inser att det inte är en genialisk idé. Känns som en dålig motivering, men också för att strykjärnet ofta är upptaget, då min kära sambo, som i princip bara använder skjorta eller piké jämt och ständigt ockuperar både strykjärnet och brädan.

  Följer redan på Bloglovin’ & gillar redan på FB 🙂

 18. Solbritt Ilkert

  Har trångt i garderoben så kläderna får alltid skrynklor och veck. Inte kul att behöva ta fram strykbrädan och börja om från början varje gång man ska klä sig. Det här vore perfekt för mig, för att inte tala om så praktiskt att ha med sig på alla resor.

 19. Gunilla Egelstad

  Gillar dig på Facebook.

  Jag har så många skrynkliga kläder…
  Som hänger oanvända i garderoben oavsett väder..
  Tänk om man detta smarta strykjärn fick vinna..
  Då skulle jag bli en slät och välklädd kvinna..
  Och slippa köpa strykfria blusar överallt.
  Ja det skulle kännas riktigt ballt!

 20. Camilla Sandmark

  Åh, hur perfekt vore inte den att ha med sig alla de gånger man får packa upp skrynkliga kläder ur resväskan och man ska på ett viktigt möte alldeles efter frukost!
  Nu är det i och för sig min man som reser runt mest och den här smarta prylen skulle väl till och med han klara, så vi slipper alla dyra fakturor på tvätt och strykning från de hotell han bor på.
  Det finns så mycket annat roligt man kan göra för de pengarna! 🙂
  Både gillar och följer redan.

 21. Jag hinner aldrig stryka. Tar mig inte tid. Tycker det är tungt och svettigt. Så här hemma går vi i skrynkliga kläder, det hänger ostrukna gardiner och på bordet ligger det en liten duk som inte är slät.
  Jag har haft samma strykjärn sedan jag var 19. Vore grymt att få byta så jag kanske kan stryka någon skjorta eller två inom en snar framtid. För jag vill ju verkligen använda dem 😉

  följer dig på bloglovin.

 22. Tina Carlström

  Wow vilket supermaskin. Denna skulle underlätta min vardag enormt mycket och sparat mig massvis med tid som jag i stället kan lägga på min familj. Har ett jobb där jag reser mycket och alltid måste gå klädd i uniform. Med detta strykjärn kan jag alltid gå klädd i strykta kläder som skjorta och kjol när jag reser. Hade kunnat ta med mig detta strykjärn på resorna och fixa kläderna på kvällen på hotellet. Alla de timmar i veckan som jag annars lägger på att stryka hemma kan jag utnyttja för att busa med barnen 🙂
  Gillar dig på FB, Tina Carlström.

 23. omg! ända sen den skrev om denna har jag velat ha den. har visat den till typ alla och sagt att den ligger högst upp på min önskelista! jag har alldeles för mycket kläder som inte blir använda just pga att de är skrynkliga. och nu till hösten är det vrålläckert med skjorta – om den är skrynkelfri! jeans, en blå-rutig skjorta och skinnjacka – perfekt till mitt silverblonda hår!!! 🙂 håller alla tummar och tår jag har och hoppas på att fler av mina kläder kommer få se höstens ljus (och mörker) ^^

 24. Jag är nog inte ensam om att tycka att stryka är otroligt tråkigt. Men jag gillar välstrukna kläder, så det är bara att bita ihop. Dock tycker jag att det tar sån otroligt lång tid att stryka allt och den tiden lägger jag helst på andra saker, viktigare saker. Jag har tänkt flytta hemifrån inom en snar framtid och då behöver jag ju inhandla ett strykjärn. Att flytta till eget är dyrt som det är så att vinna ett vore ju toppen, och speciellt att vinna ett som är enkelt att använda och därför inte lika tråkigt och tidskrävande! Jag skulle bli riktigt glad om jag vann denna, för att inte tala om att mina plånbok skulle hurra för att slippa kostnaden! Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell.

 25. Min pojkvän reser ofta hit och dit,
  ibland känns det som han går på en riktig nit.
  Alla hotell inget strykjärn har,
  då blir han nästan som ett litet barn ;P
  Kul det inte är när en sådan liten sak,
  förstör hans atmosfär.
  Denna skulle förenkla mycke,
  i alla fall i mitt tycke.
  Enkel, smidig och bra,
  precis som det ska va 🙂

 26. Heej Ida,

  jag vill vinna denna för att jag flyttar hemifrån för första gången ändå upp till Östersund. Ska bo själv i en etta och då har man inte mycket plats. Då jag ska börja plugga på universitet vill jag känna mig stilig och fräsch och då måste man kunna stryka sina kläder. Jag har aldrig i mitt liv strukit kläder så om jag får detta set kan jag få hjälp på traven och börja stryka mina skjortor och liknande, då jag inte har någon annan jag kan be om hjälp.

 27. åhh jag skulle jättegära vilja vinna denna fantastiska maskin som skulle underlätta min vardag massor. Jag avskyr att stryka och har oftast skrynkliga gardiner, dukar och kläder 🙁 då jag verkligen avskyr att stryka och inte har tid för det heller. Så denna skulle göra mitt hem fint med släta kläder och gardiner. Sen ser den rolig att använda också så det är ett stort plus 😉

  jag har gillat på facebook och följer dig redan på bloglovin (veronica hedlund)

  kram veronica

 28. Hej Ida,

  Jag är jätte gärna med i tävlingen och testar mina chanser. Vill vinna den här geniala uppfinning till min finaste mamma. Hon är rullstollsbunden och har alltid problem med alla möjliga hemsysslor som vi “vanliga” inte har. Allt som innebär att böja sig, lyfta sig eller ibland bara anstränga sig, kräver mycket energi från mamma. Märker ofta att hennes blusar är skrynkliga och jag förstår ju att det blir svårt för henne att böja sig för att stryka kläder varje gång. Därför hade denna hjälpt mamma så himla mycket. Hade blivit superglad om jag fick ge den till henne!

  Jag gillar redan dig på Facebook ! 🙂

  Kramar från Ebba

 29. Gillar och följer dig redan 🙂

  Mardrömmer om stundande 40-årsfesten …
  som kan bli katastrof, ja rena rama pesten.
  Jag blir nog inte vidare populär,
  om jubilaren sin finkostym med hål och rostfläckar bär.
  Jag har en önskan om en ångande het snygging, en Philips Steam&Go,
  som förvaras smidigt, och som i det tråkiga strykarbetet ger lite flow.
  Snälla önskefen, jag behöver lite innovation i mitt hem kan du väl förstå.
  Och det vore skönt för mitt strykjärnselände med pension – han är båd gammal & grå.

 30. Jag skulle såå gärna vilja vinnare denna! Vårt strykjärn blev “utlånat” av en vän, sen har jag inte sett den igen! Vi kommer flytta (två människor, tvåan djur) till en etta, så denne skulle vara perfekt för att spara plats! Sen har jag velat ha nåt sånt här sen jag såg Sheldon använda en steamer i The Big Bang Theory! 😉 Såå smidigt!

 31. Med denna maskin
  kan jag fort bli fin
  och det går lekande lätt
  att få kläderna slätt
  jag vill vinna
  för jag vill kunna hinna
  stryka mina kläder smidigt
  så att jag blir färdig tidigt
  och få massor av tid över
  så att jag inte stressa behöver

 32. Åh vilken bra tävling! Skulle så gärna vilja vinna eftersom det knappt får plats med en strykbräda i min lilla etta. Därför skulle det passa så bra med denna som knappt tar någon plats alls! 🙂
  Kram

 33. Hej!
  För många år se’n kommer jag ihåg att mamma såg denna “strykapparat” ( från USA då) på TV-shop och ville att köpa en. Då var det pappa som höll igen, för han gillade inte deras försäljningstrick och trodde bara det var skräp.

  Men se jag tror den vore jättebra. Speciellt för mamma som är doftöverkänslig och allergisk. Hon kunde snabbt fräscha upp sina kläder och få bort lukt och allergener. Det var en del av reklamen mamma tilltalades av. Visserligen står strykbrädan redan i duschrummet, p.g.a. trångboddhet.
  Det är inte så enkelt som det ser ut. Man måste ha plagget på galge, så det krävs ett antal, när man är igång. Man måste dessutom hålla plagget sträckt med ena handen. Det avskräckte inte mamma.
  Tänk vad kul om jag fick överraska henne med denna Steam & Go och när Philips står som tillverkare skulle pappa inte ha något emot det.
  Gillar och följer på Facebook som Emelie Svensson. Lagt till på Bloglovin var 2175 före mig.

 34. Jag är med! Jag skulle vilja vinna därför att mina kläder hänger väldigt tätt i garderoben (för liten garderob, inte för mycket kläder 😉 ) vilket gör att dom blir väldigt skrynkliga. Dessutom är det så mycket smidigare än ett strykjärn 🙂

  Gillar sidan på facebook och följer dig på bloglovin sen tidigare!

 35. En sådan skulle vara perfekt för mig som lyckas klämma fingrarna i strykbrädan varje gång jag ska ta fram den från städskåpet ;-O! Strykning har därför varit väldigt lågt prioriterat hos mig pga detta.

  Jag gillar på Facebook (Anette Kristoffersson).
  Följer din blog på Bloglovin´sedan tidigare.

  Kram Anette

 36. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här lyxiga priset. Har länge saknat ett strykjärn hemma och tvingats be min mamma varje gång en duk, en skjorta eller liknade ska strykas vore därför fantastiskt att på ett enkelt och smidigt sätt kunna göra det själv. Dessutom är denna super smidig att bära med sig när man som jag ofta är på resande fot.

  Följer givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Följer dig även på Bloglovin sedan länge.

  Kram Sanna

 37. Vilken rolig tävling. Har länge funderat på att köpa ett smart to-go strykjärn.
  Min pojkvän är inte mycket för att dra fram strykbrädan och strykjärnet för att tröjan är rynkig.
  Inte jag heller för den delen, men jag skulle ändå vilja tävla för min pojkväns räkning så att alla hans skjortor och andra klädesplagg blir lättstrukna och uppfräschade. Perfekt nu när skolan dragit igång och hösten väntar med allt nytt mode 🙂

  + Gillar på facebook. (Nathalie Johansson)
  + Följer på Bloglovin sedan länge 🙂

 38. Att stryka är det absolut tråkigaste jag vet och med 3 barn hinner jag aldrig stryka, vilket innebär att alla har skrynkliga kläder och jag använder inte det som behöver strykas så detta skulle verkligen underlätta min vardag kram Diana

 39. Jag vet inte hur länge jag sökt efter en sån här apparat, men aldrig hittat en! Detta är ju min chans 😀 Jag hatar verkligen skruttiga kläder, det ser så oproffesionellt ut! Det är sällan jag har tid att stryka mina kläder på morgonen heller då det tar sån tid att fixa fram allt som behövs. Jag skulle bli så sjukt tacksam om jag vann denna, den skulle verkligen vara en life saver!

  Följer dig på BL 🙂

 40. I en lägenhet på 27 kvadrat
  är strykande en väldig apparat!
  En otymplig strykbräda ska krånglas fram,
  hela processen är verkligen tröttsam.
  Sen tycker jag aldrig det blir riktigt bra ändå
  det är omöjligt att pressa varenda vinkel och vrå.
  Av allt strykande känns armmuskeln ynklig,
  men den förbannade skjortan är ändå skrynklig!
  Om man istället stryker när plagget hänger
  kommer vi snart dra fram som fräsiga mannekänger.
  Så Philips nya Steam and go är det vi behöver
  för att bli skrynkelfria och dessutom få tid över.

  (Följer på bloglovin och gillar på Facebook!)

 41. Hej Ida!

  Jag skulle vilja vinna denna eftersom att jag söker till en internationell skola som heter UWC. Kommer alltså att flytta hemifrån och bo på campus, någon stans i världen (om jag kommer in).
  Philip Stream & Go hade varit superbra för mig, för att mina föräldrar redan har tillräckligt mycket utgifter när det gäller att jag ska flytta utomlands så ett strykjärn är inte en prioritet. Denna verkar ju supersmidig och tar inte upp speciellt mycket plats vilket är bra om man bor trångt med roommates. Hoppas verkligen att jag vinner då det skulle ta mig ett steg närmare min dröm att plugga utomlands!

 42. Jag älskar klänningar, och även fast man är noga med att hänga upp dem när man tvättat dem och direkt in i skåpen sen, så förblir dem endå skrynkliga, och jag som är så lat på att stryka :O Så därför skulle jag vilja vinna Philip Stream & Go.
  Pluspoängen han jag redan tjänat in tidigare :p

 43. Gillar redan din sida på facebook och följer på bloglovin!

  På morgonen har jag sällan orken till att ta fram både strykjärn och strykbräde bara för att stryka just den tröjan jag tänkt använda, istället slänger jag tillbaka den skrynkliga tröjan i garderoben och tar något annat plagg. Jag vill vinna därför att denna pryl hade underlättat i vardagen för mig, och dessutom skulle jag använda många fler plagg . 😀

 44. Jag och min syster ska flytta ut och det är såklart sjukt spännande! Vi ska flytta om knappt en månad och det skulle vara så kul att få ha massa bra prylar som underlättar vardagen för oss båda i vårt nya hem. Philips Stream To Go verkar vara en precis sådan grej som man vill ha hemma, eftersom det skulle underlätta klädstrykningen så rejält mycket! Och dessutom slipper vi köpa en tråkig strykjärn, vilket bara är en plus i sidan 😀

 45. Jag är gärna med och tävlar, som småbarnsmamma är det svårt att finna tiden att stryka kläder, och med barn hängandes i benen och klättrandes är inte ett strykjärn och ostadig strykbräda det jag helst plockar fram. Men är så trött på alla skrynkliga kläder så denna hade verkligen varit suverän! Dessutom har vi nog inte ens plats att fälla ut strykbrädan efter att vi köpte ett större köksbord. 😉

  Håller tummarna! Följer och gillar dig sedan länge länge, även om jag är dålig på att lämna spår efter mig nu för tiden! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet