18 svarta boots: Lyx, mellan & budget

Svarta boots

Älskade boots! De är “made for walking” året om. Värm fossingarna i ett par fodrade boots när temperaturen sjunker, välj lårhögt för en direkt chic-faktor eller lägg vantarna på ett par perfekta ankelboots som kan användas till vardags, högtid och fest. Jag har valt ut 18 svarta boots i alla prisklasser!

Chelsea bootsChelsea Boots

Budget // Mellan // Lyx

Spetsig tå, låg klack och en resår ovan för ankeln. M-hm! The Beatles rockade loss i Chelsea boots under 1960-talet och visst är det lika snyggt i dag! Härliga unisex-skor som är perfekt för dig som söker sköna och snygga vardagsskor.

Over knee boots

Overknee Boots

Budget // Mellan // Lyx

Det är få skor som kan ge mig så mycket craving som lårhöga stövlar. Tänk over knee boots, bara ben och en klänning eller stickad oversize-tröja till. Attans vad snyggt! Nu när bara-ben-vädret snart är över matchas skorna dock lika bra till jeans eller strumpbyxor.

MC-bootsMC-boots

Budget // Mellan // Lyx

Boots i MC-modell är perfekt året om och passar till allt. Jeans, kjolar, klänningar – you name it! Här kan det vara läge att investera i ett par med äkta läder och bra sula för ett par som håller länge.

Cut Out Ankle Boot