Artikeln innehåller reklamlänkar

Test: Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara

Test: Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara

Elizabeth Mott It's So Big Volumizing Mascara

I augusti gjorde det prisbelönta makeupmärket Elizabeth Mott entré i Sverige. En av de mest kända produkterna är supermascaran It’s so Big, som utvecklats med några av världens främsta kosmetiklaboratorier. Jag har testat den!

Mascaran utlovar en kladdfri formula som förlänger och ger den mest otroliga volym. Den timglasformade borsten ska, med sina långa och korta strån, applicera en precis perfekt mängd mascara på varje frans. Mascaran ska även sitta som berget, även under svettiga träningspass.

Elizabeth-Mott_Its-So-Big-Mascara

Jag upplever inte att Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara ger supermycket volym, men däremot en massa längd! Det känns alltså mer som en längdmascara än en volymmascara. Trots det älskar jag resultatet! Det jag gillar mest är att mascaran håller fransarna mjuka, flexibla och böjda hela dagen – oavsett hur många lager som appliceras.

Enda minuset är egentligen att det inte är helt lätt att få separerade fransar. Den timglasformade borsten gör konstigt nog att mina fransar vill klumpa sig lite i mitten.

Elizabeth Mott It's So Big Volumizing Mascara

Före- och efter med två appliceringar av Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara.

Elizabeth Mott It's So Big Volumizing Mascara

Om du har svårt att hitta en mascara som håller dina fransar böjda skulle jag särskilt rekommendera denna. Det är ett kap om du vill ha långa och böjda fransar som håller hela dagen.

Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara kostar 179 kr och finns på Bangerhead.se.

[rwp-review id=”0″]

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

4 reaktioner på ”Test: Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet