Artikeln innehåller reklamlänkar

Fyra svarta basfavoriter från Bubbleroom

It's all about the basics! Bekvämt, lättmatchat och snyggt. Här är fyra av mina svarta basfavoriter från Bubbleroom.

Från den långärmade svarta klänningen till bästa peplumtopparna och höga jeans med det lilla extra. Dessa nyckelplagg är typiska basfavoriter i garderoben och som jag gärna skulle vilja ha i fler färger. Bara för att jag vet att de sitter bra, är smickrande och lätta att matcha.

1. Långärmad svart klänning

Adaras svarta basfavoriter: Svart Chiara Forthi-klänning från Bubbleroom

Min absoluta favoritklänning just nu är denna långärmade svarta klänning från Chiara Forthi. Den får mig att känna mig som en blanding av en boss och kapten. Klänningen i sig är superbekväm, smickrande och väldigt snygg. Älskar guldknapparna och den vippiga kjolen. Det finns även en liknande klänning med guldknappar som jag också är såååå sugen på.

Företagsmöten, fester – you name it! Denna klänningen passar perfekt när man vill känna sig på topp.

2. Svart peplumtopp

Adaras svarta basfavoriter: Sexig svart peplumtopp

Denna svarta peplumtopp är min senaste basfavorit. Den är så snygg och sexig med V-skärningen ovanför brösten och omlott-nederdelen. Bäst av allt är att toppen passar till så mycket. Med en kavaj över är ser den lyxigt perfekt ut till det där viktiga mötet, eller med en fluffig kofta över passar den super när du vill vara mer casual chic.

Toppen finns även i mörkblått och ljusrosa. Önskar att den fanns i vitt också! Detta är verkligen en stapelvara.

 

3. Höga svarta jeans

Adaras Black Highwaist Jeans Outfit

Adaras Black High Waist Jeans

Dessa svarta jeans från 77thFLEA är typ perfekta jeansen för resor. Det är inte bara att de är så stretchiga och bekväma att du kan flyga i dem. Utan också att de ger dig två looks! Med en längre tröja över ser det ut som vilka svarta jeans som helst – men med en instoppad tröja under har du plötsligt en helt annan outfit.

4. Långärmad svart peplumtopp

Adaras Black Peplum Top

Den markerade midjan, rosettdetaljen och peplum-nederdelen … denna svarta topp från Chiara Forthi är bara så smickrande. Jag har sedan tidigare en likadan topp i rött och kände bara att jag måste ha en i svart också. Det kallar jag nyckelplagg.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share